Ilie Năstase, primele declarații după împăcarea cu Ioana Năstase: „Am dovedit că mă pot schimba”

.

Ilie Năstase și Ioana Năstase au avut parte de o mare cumpănă în luna martie, atunci când soția tenismenului a decis să divorțeze de fostul sportiv. Cu toate acestea, se pare că Ilie se află pe drumul cel bun și a reușit să găsească un numitor comun cu soția sa, care a renunțat la divorț. Iată primele declarații despre marea împăcare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu puțin timp, Ioana Năstase trecea printr-o situație de criză: a fost agresată de Ilie Năstase. În luna martie a acestui an, Ioana Năstase a sunat la poliție în toiul nopții și a luat decizia radicală de a fugi din casa în care locuia alături de marele sportiv. Ulterior, a decis să introducă acțiunea de divorț la Tribunalul din Hârșova, iar femeia nu voia să mai audă de tenismen.


Citește și: În prag de divorț… Ilie și Ioana Năstase s-au căsătorit religios! Mireasa a arătat spectaculos

Citește și: Ilie Năstase și Ioana Simion au făcut Paștele împreună, în plin proces de divorț. Când au primul termen

Citește și: Ilie Năstase, cadou de 250.000 de euro pentru soția lui, Ioana: „Dacă așa avea o baghetă magică, aș face să nu mai fie gelos'

Citește și: Ioana Simion i-a dat ultimatum lui Ilie Năstase, după ce l-a acuzat că a bătut-o: „Numai așa mă voi întoarce la el'


De la acel incident, însă, Ilie Năstase și soția sa cu 30 de ani mai tânără s-au tot întâlnit, iar bărbatul promisese o schimbare pe care Ioana a reușit să o observe, deja. S-a aflat că Ioana Năstase a renunțat la divorț și a decis să se împace cu celebrul sportiv, care a discutat în premieră detaliile despre veștile bune din viața sa.


Ilie Năstase, despre împăcarea cu Ioana: „Am crezut mereu în căsnicia mea’

Astfel, se pare că sportivul și soția sa au căzut de comun acord în privința anumitor lucruri, pe care Ilie Năstase a început să le pună în practică. Schimbarea pe care Ioana a cerut-o a jucat cel mai mare rol în împăcarea celor doi, mai ales că tenismenul a făcut eforturi mari pentru a-și recuceri soția și a luptat pentru căsnicia lor, chiar dacă gurile rele nu le dădeau prea mari șanse de reușită.


‘Am crezut mereu în căsnicia mea. Nu am şi nu am avut nicio problemă să lupt pentru ea, chiar şi atunci când alţii spuneau contrariul şi nu-mi acordau nicio şansă. Nu a fost simplu deloc să-mi conving soţia că voi face ceea ce am convenit împreună. Am dovedit însă, în ultimele luni, că mă pot schimba, că pot să mă ţin de ceea ce am promis.’, a declarat Ilie Năstase, pentru Impact.ro.

Mai mult decât
atât, Ilie și Ioana Năstase au decis să își acorde încă o șansă cu puțin timp
înainte ca tenismenul să împlinească frumoasa vârstă de 75 de ani. Sportivul
este fericit peste măsură și consideră că reconcilierea cu partenera sa este
cel mai frumos cadou pe care îl putea primi, mai ales că vine pe fondul
schimbărilor adoptate de el.


‘Împăcarea este cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi la împlinirea vârstei de 75 de ani. Nici nu ştiţi cât mă bucur! Şi nu a fost vorba despre niciun şantaj sentimental. O puteţi întreba şi pe Ioana!’, a mai precizat bărbatul.


Ilie Năstase s-a cumințit! De ce nu a mai divorțat Ioana

Ioana Năstase
este o femeie credincioasă, așa cum o caracterizează chiar partenerul său de
viață, iar Ilie Năstase declară că s-a cumințit. Cei doi au descoperit rețeta
succesului și au conchis că ar fi fost păcat să își spună „adio!’ după toate
eforturile depuse. Ilie Năstase a mai fost căsătorit de 5 ori, iar Ioana se
află la al doilea mariaj.

‘În ultimele luni am fost un băiat cuminte. Era păcat să divorţăm, asta a fost concluzia comună. În plus, Ioana, soţia mea, este un om credincios. Iar oamenii credincioşi nu prea iau decizii proaste, nu fac asemenea greşeli!’, a adăugat Ilie Năstase, în încheiere.

Sursa FOTO: Facebook.