Ilie Năstase, despre divorțul de Ioana, a cincea soție: "Nu mă interesează persoana"

 Dumba Gabriela
.

Ioana Năstase a publicat, recent, pe rețelele de socializare, un mesaj prin care dă de înțeles că mariajul său cu Ilie Năstase a ajuns la final. Pe de altă parte, fostul tenismen nu pare foarte afectat de situație, mai ales că nu e prima dată când trece prin așa ceva, și insistă că el nu citește presa și nici nu stă pe Facebook.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Năstase este a cincea soție a lui Ilie Năstase și sunt semne că nici de data asta nu a fost cu noroc. Cei doi nu sunt la prima tentativă de despărțire, însă ruptura anunțată acum pare definitivă și sunt mari șanse să se încheie cu semnarea actelor de divorț.

111-1111-1

Ilie Năstase, însă, nu este interesat de ce scriu presa și soția lui pe Facebook. Fosta mare glorie a tenisului mondial spune că îl preocupă mai mult criza sanitară din țară decât ce scrie soția lui pe rețelele de socializare.

Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează, trebuie să și răspundă!

Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim.', a declarat Ilie Năstase pentru FANATIK

Citește și: Carmen Grebenișan și iubitul ei au fost testați pozitiv cu COVID-19:’Îmi doresc să nu se agraveze prea mult’

Citește și: Zarug a încălcat regulile la Asia Express:„Lasă-i pe ăștia să alerge ca proștii’

Citește și: Prima soție a lui Reghecampf, despre divorțul antrenorului de Anamaria Prodan:Karma funcționează

Ioana și Ilie Năstase, o căsnicie… zgomotoasă, cu amenințpri de divorț

Din aprilie 2019, când Ilie Năstase și Ioana Simion au semnat actele la Starea Civilă, și până în prezent, a cincea căsnicie a lui Nasty a devenit extrem de zgomotoasă'. Cunoscut pentru generozitate atunci când vine vorba de femeile din viața sa, dar și pentru temperamentul recalcitrant, Năstase a fost acuzat de Ioana, în mai multe rânduri, de agresivitate, însă – tot ea – a decis să-l ierte și să-i mai dea o șansă.

Așa explica faptul că, la începutul anului suna la 112 și chema Poliția acasă, acuzând acte de violență, iar trei săptămâni mai târziu sărbătoreau împăcarea la un restaurant de fițe din București.

A mai curs puțină miere, până în martie când, defilând ca pe podium, Ioana Năstase și-a făcut apariția la Judecătoria Hârșova, din județul Constanța, într-un Bentley în valoare de aproape 250.000 de euro primit cadou de la nimeni altul decât Nasty.

După alte câteva săptămâni, cei doi s-au împăcat din nou, s-au mai bucurat de câteva momente plăcute în cuplu, de altele tensionate, apoi au participat împreună la cununia Simonei Halep, unde Ioana a făcut senzație cu apariția ei.

Mesajul Ioanei Năstase prin care anunță divorțul de Ilie Năstase

Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândra de faptele mele, răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!

În toată această perioada, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară.

Am continuat să lupt, crezând și sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în acesta perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate!!! Vă mulțumesc frumos, pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!', este mesajul de Ioana Năstase pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton