Ilie Dumitrescu, mărturisiri fără perdea: „Mi-au plăcut mult femeile!”/ Aventura lui cu soția unui fotbalist a ajuns în tabloidele din Marea Britanie

.

La 51 de ani, Ilie Dumitrescu admite că unul dintre cele mai mari vicii ale sale îl reprezintă femeile, iar asta l-a băgat în belele de multe ori. Fostul fotbalist își amintește de aventurile pe care le-a avut pe vremea când juca în Anglia, la Tottenham (1994-1995), răsunătoare fiind cea cu soția unui polițist, care a ajuns chiar și pe prima pagină a tabloidelor din Marea Britanie.


În tinerețe, Ilie
Dumitrescu era foarte curtat de femei și a multe cuceriri printre
reprezentantele sexului frumos și peste hotare, memorabilă fiind povestea de
dragoste cu soția unui polițist din Londra, de acum 25 de ani. La vremea aceea,
s-a creat multă vâlvă în presa britanică pe seama aventurii sale cu tânăra
respectivă.

„N-a fost nimic inventat pentru că s-a întâmplat. N-am fost combinat, doar am ieșit cu ea. Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat.


Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață.

În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret’, a povestit Ilie Dumitrescu în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu’, de la GSP.


Ilie Dumitrescu e tatăl a patru copii, Dani (30 de ani) şi Sică (26 ani), din căsnicia cu Nela, şi Toto (22 ani) şi Mayra Daria (14 ani), din relaţia cu fostul manechin Letiţia Badea.