Ileana Sterp și Daniela Iliescu s-au împăcat. Cum au fost surprinse cele două, într-un videoclip postat de Culiță Sterp

 Ifrim Georgiana
.

Ileana Sterp și Daniela Iliescu s-au împăcat. În urmă cu puțin timp, cele două au făcut mai multe declarații privind relația lor, susținând că nu mai sunt la fel de apropiate ca înainte. Acum, pe rețelele de socializare, Culiță Sterp a postat un videoclip cu logodnica și sora sa, din care reiese că cele două au revenit la sentimente mai bune. Iată cum au fost surprinse!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După nunta Getei Sterp, Daniela Iliescu a decis să vorbească deschis despre relația pe care o are cu familia logodnicului său. Aceasta a susținut că nu este atât de apropiată de familia Sterp, însă se respectă și se apreciază reciproc. Ulterior, pe marginea subiectului, au făcut comentarii și Ileana și Culiță Sterp, dar și mama Geta, moment în care conflictul părea să fi ajuns la punctul culminant. Acum, Culiță Sterp a postat un videoclip cu sora și logodnica sa, iar cele două par destul de apropiate.

ileana-1-1ileana-1-1

Ileana Sterp și Daniela Iliescu s-au împăcat. Sora artistului a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că relația cu viitoarea sa cumnată s-a răcit din cauza programului diferit și a listei de priorități a fiecăreia. De această dată, se pare că cele două și-au făcut timp să se întâlnească, moment filmat de Culiță Sterp.

Citește și: De ce boală suferă Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp:„Când locuiam în America, am început să mă trezesc cu dureri de…'

Citește și: Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, a reacționat la scandalul cu mama Geta:”Am ales să mă port așa cum sunt eu”

Citește și: Cine este Roxana Crudu de la Chefi la Cuțite.Oxi a fost abandonată în gară, când avea doi ani

Citește și: Ștefan Bănică a participat la o înmormântare, chiar de ziua lui de naștere.Cum a fost surprins artistul

Ileana Sterp și Daniela Iliescu s-au împăcat

În videoclipul postat de Culiță Sterp, sora și logodnica lui sunt surprinse la aceeași masă. Cele două își țin copiii în brațe și par destul de apropiate. În aceste momente, aceștia se află în Cluj Napoca, acolo unde se vor relaxa câteva zile.

Înainte de conflictul recent, logodnica și sora artistului au fost destul de apropiate, cele două devenind mame în aceeași perioadă. Ulterior, acestea s-ar fi distanțat din cauza programului încărcat și a responsabilităților pe care le au.

„Și fetele se înțeleg, dar știți cum sunt fetele, nu tot timpul rezonează, dar bărbații… Înainte să fie prietena cu mine, a fost prietena cu sora-mea, erau cele mai bune prietene. Și acum sunt prietene, dar înainte erau prietene mai bune înainte să fim noi doi împreună', a susținut Culiță Sterp.

„Le trece, se împacă'

După cearta din Ileana Sterp și Daniela Iliescu, Iancu a ținut să facă câteva precizări pe canalul său de Youtube. Acesta a preconizat că cele două se vor împăca, susținând că nu există motive întemeiate care să le destrame prietenia.

„Cât despre conflictul de pe internet dintre mama sau Ileana și Daniela, nu e nimic wow. Nu au de la ce se certa, numai că așa sunt femeile. Fac din țânțar armăsar, apoi le trece, se împacă, iar se ceartă, iar se împacă. Și noi bărbații mai facem câteodată așa, doar că ele o fac mai des.

Dar nu suntem certați cu familia Danielei sau cu Daniela niciunul dintre noi, ne înțelegem foarte bine. Doar că ați văzut, ca în orice familie, ca în orice casă, mai apar discuții, certuri, dar important este că reușim să trecem peste ele și să rămânem uniți', a dezvăluit Iancu Sterp, în vlogul de pe Youtube.

Sursă foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton