Ileana Lazariuc, super sexy în Dubai, după divorțul de Țiriac jr. Fosta soție a milionarului și-a schimbat și look-ul: „În sfârşit pot să spun...”

.

Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac recunoșteau, la începutul lui octombrie că sunt divorțați de doi ani. În timp ce despre Țiriac jr. se aude că și-ar fi refăcut deja viața sentimentală, Ileana nu s-a afișat deocamdată cu nici un alt bărbat și se distrează acum în Dubai. Fiica Anastasiei Lazariuc a bifat și o schimbare de look de când este, oficial, o femeie singură.

Prima fotografie postată de Ileana Lazariuc pe rețelele de socializare, după anunțul divorțului de Ion Alexandru Țiriac, a fost una în care dezvăluie fanilor că s-a tuns mai scurt decât și-a purtat părul în ultimii ani. „În sfârşit pot să spun «Păr scurt, nu-mi pasă», a scris Ileana în dreptul pozei postate pe Instagram, cu noul său look.


Zilele acestea, Ileana Lazariuc se distrează în Dubai și aseară s-a întâlnit în club cu prietena ei, Mirela Popa, ex-Stelea, fosta soție a lui Bogdan Stelea, care locuiește în Dubai de peste patru ani.

Super sexy, fetele și-au postat pe Instagram fotografii din oraș. În timp ce Mirela a optat pentru o rochie cu spatele gol, Ileana Lazariuc și-a afișat bustul generos, în toată splendoarea lui, într-o rochie super decoltată.

Și-au anunțat divorțul pe rețelele de socializare

„Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum doi ani. Nu exisă secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și de discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri, fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate.


Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și părinții a doi copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta este singura noastră declarație cu acest subiect. Vă mulțumim pentru înțelegere.’, este declarația comună a Ilenei Lazariuc și a lui Ion Alexandru Țiriac

Cei doi au împreună doi băieți, Alexandru și Nicholas Noah.