Îl mai ții minte pe Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite 2019? Ce face acum și pe ce a cheltuit cei 30.000 de euro

.

Îl mai țineți minte pe Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite 2019? A făcut parte din echipa lui Scărlătescu și după un sezon plin de muncă și emoții a plecat acasă cu 30.000 de euro. Ce mai face astăzi Alexandru Comerzan și pe ce a cheltuit banii de la Chefi la cuțite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În decembrie 2019, Alexandru Comerzan își auzea strigat numele de către Gina Pistol, care îl anunța drept marele câștigător al sezonului 7 al Chefi la cutițe. Tânărul are și astăzi emoții când se gândește la seara aceea, unul dintre cele mai frumoase momente din viața lui,


Alexandru Comerzan a vrut să le arate juraților de la Chefi la cuțite că el e cel mai bun și merită să câștige marele premiu al competiției, 30.000 de euro și a reușit. Potrivit Spynews, Alexandru Comeran locuiește în Chișinău, acolo unde stă alături de familia lui și nu a părăsit și cea mai mare pasiune, bucătăria.


Alexandru Comerzan continuă să gătească și și-a deschis și un canal de YouTube, unde le prezintă oamenilor rețete pe care le pot face chiar ei în casă. Pe lângă activitatea pe rețelele de socializare, Alexandru este chef apreciat într-un restaurant din Chișinău, iar asta îl face cum nu se poate mai fericit.

Fizic, Alexandru Comerzan nu s-a schimbat foarte mult! Nu a renunțat la barbă și în continuare e la fel de optimist ca în prima zi când a ajuns la București să se înscrie pentru show-ul de la Antena 1.


„Am reuşit! Din punct de vedere profesional, cred că e cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Sper ca familia mea să fie mândră de ce am realizat. Lui chef Scărlătescu îi mulţumesc pentru încredere, pentru cuţitul de aur, pentru experienţa avută împreună. Sper să fie mândru de mine. Eu sunt foarte mândru de el’, spunea Alexandru Comerzan anul trecut, după câștigarea marelui premiu.


Cum își propusese anul trecut să cheltuie banii câștigați la Chefi la cuțite

Alexandru Comerzan dezvăluia, imediat după ce a fost anunțat câștigător la Chefi la cuțite, care este primul lucru pe care vrea să îl facă cu suma de 30.000 de euro, și anume sã plece într-o vacanță gastronomică în Japonia: Vreau să plec la sfârșitul anul 2020 și sunt nerăbdător să experimentez tot ce are această țară de oferit. Sper să am timp și să mă țin de planul meu’.

Dacă la sfârșitul anului 2018 Alexandru a făcut un tur gastronomic al Thailandei și al Indoneziei, acolo unde a încercat toate delicatesele locale, următoarea destinație de pe lista bucătarului a fost aleasã datoritã faptului că în Tokyo se află și primul restaurant de sushi ce a primit trei stele Michelin:


Îmi doresc să ajung să mănânc la Jiro Ono, un chef de 94 de ani care împreună cu feciorii săi are un local de doar zece locuri unde servesc sushi. După ce o să mănânc un dish acolo cred că nu o să mai îmi doresc să mănânc nimic! De asemenea, mă atrage și cultura lor. Sunt organizați, perfecționiști, iar eu mă regăsesc în aceste lucruri’, a declarat câștigătorul sezonului 7.

După experiența Chefi la cuțite, bucătarul din Chișinău a recunoscut că nu s-a așteptat să fie susținut de atât de mulți oameni, ce au căutat să mănânce în restaurantul din Moldova a cărui bucătărie o conduce: ‘Perioada de după show a fost pentru mine frumoasă și surprinzătoare. Nu m-am gândit că atât de multe persoane vor veni din România în Republica Moldova doar pentru a mânca un dish pregătit de mine și de echipa mea. Vor să mă cunoască, să afle lucruri despre show și mi se pare extraordinar’, mărturisea câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite, anul trecut.


Citește și:

Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu. Primele declarații ale juratului de la Chefi la Cuțite: „Nu pot sta singur cuc!'

Mădălina Ghenea are un nou iubit. Fotbalistul Nicolo Zaniolo este cu 12 ani mai mic și și-a părăsit logodnica pentru frumoasa româncă

Cu ce preparate a câștigat Ionuț Belei Chefi la Cuțite. Acestea sunt farfuriile din finală

Alexandru Comerzan a plecat la 15 ani în Italia

Originar din Chişinău, Alexandru Comerzan a plecat la vârsta de 15 de ani în Italia. Acolo, a trăit alături de familie timp de 14 ani. Alexandru Comerzan a urmărit o emisiune culinară la televizor şi s-a îndrăgostit imediat de această meserie. În timp ce tatăl său îl sfătuia să meargă spre Medicină sau Drept, el deja îşi alesese drumul: bucătăria.


„Am plecat în Italia în 2003 cu părinţii în Italia. Trebuia să-mi găsesc o meserie, iar într-o zi mă uitam la televizor şi am văzut un bucătar care a pregătit o farfurie care mie mi-a plăcut foarte mult şi i-am zis mamei că asta vreau şi eu să devin, bucătar', a declarat Alexandru Comerzan, potrivit Adevărul.

Mult timp, tatăl său nu prea a fost de acord, dat fiind faptul că doctorii şi avocaţii erau văzuţi mult mai bine decât bucătarii, în trecut. Însă, după această reuşită, Alexandru Comerzan a precizat că „şi tata e mândru de mine'. După ce a păşit în bucătărie, câştigătorul Chefi la Cutiţe a curăţat „spanac, cartofi, morcovi, după care, cu stăruinţă'… a ajuns ajutor de bucătăr la un restaurant din Chişinău.