Îi mai știi pe Medana și pe Robert de la INSULA IUBIRII? Ea s-a întors însărcinată din Thailanda! Iată cele mai emoționante imagini cu familia lor!

.

Medana și Robert au rămas în istoria show-ului Insula Iubirii drept unul dintre cuplurile care au trecut testul iubirii. Ispitele n-au reușit să-i despartă, ba chiar la finalul filmărilor, Robert a cerut-o de soție pe Medana și când s-au întors acasă, au ajuns și la Starea Civilă. Inedit este faptul că imediat ce s-au întors din Thailanda, bruneta a aflat că este însărcinată.

Finalul a fost unul fericit pentru Medana și Robert, unii dintre cei mai îndrăgiți concurenți care au trecut pe la Insula Iubirii. Dragostea dintre ei a rezistat testului și acum sunt căsătoriți și se bucură de Erick, băiețelul lor conceput chiar în Thailanda.


În această vară, Medana și Robert au făcut și nunta, la un an și jumătate de la cununia civilă, din vara lui 2017.

În ziua nunții, Medana a făcut public un mesaj emoționant: ‘S-au facut 25 ani de când ne-am cunoscut … la gradiniță … acolo unde ne jucam împreună și ne plăceam inocenși ca și copiii.  Au trecut 13 ani de relație împreuna, o relație care ne-a adus astazi trei ani de casatorie civilă și prima zi în fața lui D-zeu! O zi de neuitat pentru noi! A fost o zi speciala! Te iubesc enorm, Robert Kirschner!’, a scris ea în dreptul fotografiei în care apare alături de partenerul ei.