Iată cât de sexy este Ramona Bădescu la 45 de ani!

 Florentina Liutic
.

Ramona Bădescu a fost şi este în continuare una dintre cele mai sexy românce din Italia. La 45 de ani, vedeta arată ireproşabil si demonstrează acest lucru cu fiecare apariţie a sa!

 

Într-o escapadă romantică pe care a avut-o în Malta, frumoasa actriţă şi cântăreaţă a îmbrăcat o rochie neagră, scurtă şi mulată, menită să-i pună în evidenţă silueta, dar şi picioarele lungi.

 

Şi pentru că a atras numeroase priviri, Ramona a imortalizat momentul şi a făcut câteva fotografii în rochia creată de designerul italian Gai Mattiolo, bunul ei prieten.

 

Ramona s-a relaxat apoi în Malta, unde a ajuns la invitaţia unor prieteni pentru a vedea câteva dintre modelele de maşini şi motociclete folosite în Al Doilea Război Mondial. O experienţă interesantă, spune ea! Din Malta, Ramona Bădescu a ajuns la Festivalul de la Sanremo.

 

Pentru că adoră celebrul Festival, pe scena căruia speră să urce cândva, Ramona Bădescu nu putea să rateze nici ediţia din acest an, aşa că a fost prezentă acolo în primele două seri.

 

Ramona BadescuRamona Badescu

 

A fost imediat recunoscută şi un grup admiratori a rugat-o să se pozeze cu ei şi să le dea autografe. De asemenea, vedeta a acordat interviuri posturilor TV importante din Italia.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton