Detalii în premieră din culisele show-ului Cronica Cârcotașilor. Huidu: "Am vrut să-l aduc pe Alex Dima"

 Dumba Gabriela
.

La 21 de ani de Cronica Cârcotașilor, cea mai longevivă emisiune de satiră din România, Șerban Huidu, Codruț Kegheș și Ioana Petric au povestit pentru VIVA! cele mai tari cârcoteli și clipele de neuitat petrecute în acești ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Au adus săptămână de săptămână glumele în casele românilor, au pus sub lupă mii de gafe de pe micul ecran și au făcut celebre personaje precum Andreea Bigudescu, Sandra Efectiv Storcescu, Cherida, Mircea Radu Bre sau Gabi Strâmbeanu Firea. Au trecut 21 de ani de când râdem cu Cârcotașii de la Prima TV, iar acum ne-au împărtășit detalii din culisele show-ului.

thumbnai3lthumbnai3l

Ioana Petric își amintește cum a început aventură ei la pupitrul Cronicii.

Noi ca echipa am trecut și prin bune și prin mai puțin bune împreună, iar acestea din urmă ne-au apropiat și ne-au unit și mai tare. Într-o perioada cu multe schimbări, când Găinușă și o parte din colegi au hotărât să plece și să o ia pe alt drum, a fost un moment de cumpăna în care Șerban trebuia să hotărască ce se va întâmpla în continuare cu emisiunea.

Am fost printre cei care a susținut și crezut cu tărie că trebuie să mergem mai departe, „de-ai dracu și de ambițioși” cum ne place nouă să zice. Așa că a fost un moment în care Cronica trebuia să găsească alți doi prezentatori decât cei consacrați, care să ducă istoria mai departe. Șerban ne rugase pe fiecare în parte să propunem doi oameni, pe care îi vedeam noi preluând conducerea, care să vină și să dea casting pentru pupitrul cârcotaș.

M-am gândit mult și bine și deși poate pare egoist, m-am propus pe mine și pe Alex Bogdan. Nu mă simțeam 100% pregătită și eram conștientă că e o responsabilitate mare, dar, efectiv, așa am simțit și ceva din interiorul meu îmi spunea că pot face asta.' , ne-a declarat Ioana Petric.

Citește și: De ce nu a cerut-o Bursucu în căsătorie pe iubita sa:„Am fost certatți două-trei luni…’

Citește și: Cine este Ruslan Cojocaru, de la Șef Sub Acoperire.E proprietarul unui lanț de cafenele

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Bogdan, fostul soț al lui Hannelore, de la Insula Iubirii

Ioana își aduce aminte de momentele în care făcea naveta pentru a ajunge la emisiune:

Îmi amintesc mereu cu drag de perioada în care făceam naveta și pentru că eram minoră și veneam la București cu avionul, ai mei colegi trebuia să vină să mă ia de la aeroport pe semnătură. Mă amuz mereu când mă gândesc că uneori mai uitau și îi așteptam cu orele.

Îmi amintesc cu drag de colegul Toni Tecuceanu, care mereu mă culegea cu mașina în drum spre studio, de la metrou, și pe drum ascultam muzică aromână la maximum și cântam împreună cât ne țineau plămânii.'

Brand înregistrat la OSIM, Dezbracatu’ a devenit un soi de emblemă pentru cel care îi dă viață, Codruț Kegheș.

Niciodată nu mi-am dorit să scap de Dezbră, și dacă se poate să fie Dezbră și în buletin…nu mă deranjează. Eu, ca să fiu Dezbracatu’, nu trebuie să fac fac absolut nimic, eu în interior îl aveam deja înainte de a juca acest rol care a luat și premiu în 2018, pentru cel mai longeviv personaj din TVȚ.

Dezbrăcatu de la noi și-ar dori să joace alături de cel care a dat viață acestui personaj în Italia. Cel care interpretează rolul lui Dezbracatu’ este marele Dario Ballantini și mi-ar face o deosebită plăcere să ne cunoaștem și să facem schimb de experiență…, el are multe personaje în cadrul emisiunii Striscia din Italia', a declarat Codruț pentru VIVA!.

Huidu: „Am vrut să îl aduc pe Alex Dima la Cronica Cârcotașilor”

Șerban Huidu, cel care a stat în spatele brandului Cronica Cârcotașilor, a povestit cum era cât pe ce să îl racoleze pe Alex Dima la un moment dat în echipa Cronicii.

Aș fi alăturat Cronicii probabil o echipă de reporteri și jurnaliști de investigații. Pot să spun mândru că, înainte de a realiza România te iubesc', Alex Dima a fost prima mea opțiune. Am și vorbit în sensul asta. Din păcate, n-a fost să fie. Îmi pare însă bine că nu m-am înșelat', spune Șerban Huidu.

Creatorul Cronicii de la Prima TV știe exact când va spune STOP celei mai longevive emisiuni de satiră din România. Muncesc la Cronică cu aceeași plăcere ca atunci când am început, acum 21 de ani. Când nu se va mai râde la filmări promit să mă opresc!'

Ediția aniversară a Cronicii Carcotasilor poate fi urmărită miercuri, 14 aprilie, de la ora 20.00, la Prima TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton