Horoscopul lunii septembrie: Capricornii trebuie să aibă grijă la sănătate, iar Berbecii fac schimbări!

 Dana Enache
.

Horoscopul lunii septembrie vine cu vești bune, în general, pentru toți nativii. Capricornii trebuie să aibă grijă la sănătate, iar Berbecii fac schimbări! 

Fecioară

Sănătatea și finanțele sunt la superlativ pentru Fecioare în această lună. Dacă aveți programată o escapadă cu persoana iubită,
fiți moderat în discuțiile contradictorii, deoarece există șansa izbucnirii unor conflicte fără miză reală.

Balanță

Septembrie stă sub semnul dragostei. Nici financiar nu vă merge prost la începutul toamnei, dar sentimental sunteți pe cele mai înalte culmi. Astfel, în cazul în care nu v-ați găsit încă jumătatea, cu siguranță se va întâmpla acest lucru.

Scorpion

Toamna vine cu schimbări și există șanse mari să vă mutați, să rupeți o relație care nu mai mergea de ceva timp sau/și să căutați alt loc de muncă. Orice ați decide, astrele vă susțin și țineți cont de propriile sentimente atunci când luați o decizie, oricare ar fi ea!

Săgetător

Aveți tendința să rămâneți mai mult timp peste program decât este cazul, în detrimentul celor dragi, care se vor simți neglijați. Oboseala de peste vară își spune cuvântul, așa că este momentul perfect să plecați într-o vacanță pentru a vă încărca bateriile!

Capricorn

Munciți mult și rezultatele nu vor întârzia să apară! Veți fi recompensați pentru efortul depus în ultima vreme și aveți energia de a muta munții din loc. Atenție, însă, la sănătate și nu neglijați o vizită la medic, încă de la primele simptome!

Vărsător

În familie, totul este perfect, dar în afaceri situația nu va fi la fel de roz. Există riscul ca, în urma unor decizii proaste, să pierdeți bani sau
contracte, așa că încercați să nu vă ghideze primul impuls.

Pești

Toamna vine cu mari schimbări. Este foarte probabilă o schimbare a locuinței, iar relația de dragoste va trece la alt nivel, așa că nu trebuie să
vă mire dacă veți primi inelul de logodnă după care tânjiți de atâta timp.

 

 

 

Berbec

Luna septembrie este despre familie. Aici veți regăsi calmul, echilibrul și liniștea de care aveți nevoie. Simțiți nevoia unei schimbări și Universul vă ajută din acest punct de vedere. Aveți însă grijă ce vă doriți pentru că sunt șanse mari să vă vedeți visele cu ochii!

Taur

Pe de o parte, Taurii sunt avantajați financiar, iar pe de alta, există riscul unor investiții proaste, așa că, dacă aveți de gând să cumpărați o casă sau altceva cu o valoare la fel de mare, sfatul astrologilor este să vă abțineți. Veți fi în pierdere, mai mult ca sigur!

Gemeni

Septembrie vine cu bani mai mulți, dar și sentimental sunteți foarte bine aspectați. Relațiile de familie sunt excelente, iar cei singuri au toate șansele să-și găsească jumătatea. Pregătiți-vă portofelele, fiindcă va ploua cu bonusuri, prime sau mărire de salariu!

Rac

Urmează un septembrie senzațional pentru Raci, din toate punctele de vedere! Aveți idei pentru deschiderea unei afaceri și veți găsi și soluții pentru finanțele necesare îndeplinirii unor visuri mai vechi. Sentimental nu au loc mari schimbări.

Leu

Financiar, amoros și din punct de vedere al sănătății, septembrie este, poate, cea mai bună lună a anului pentru Lei. Există toate șansele ca
problemele cu banii să se rezolve și să plecați și într-o vacanță cu persoana iubită.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton