Horoscop mai 2018 - Fecioarele îşi vor întâlni jumătatea

 Pirvu Cristina
.

Horoscop mai 2018. Zodiile au parte de veşti bune şi mai puţin bune. Vă prezentăm aici horoscopul realizat de Roxana Luşneac. 

GEMENI 21.05-21.06

Vă gândiți la viitor și cam acum puneți baza la ce veți face în următoarele 11 luni. Cei singuri își pot găsi pe cineva acum, iar cei deja aflați într-un cuplu pot lua decizii bune sau pot face planuri prin care să își pună creativitatea în evidență.

RAC 22.06-22.07

Aveți de ales între iubire și război, aspect ce va dura până în mai. Nu vă grăbiți în luarea deciziilor, mai aveți puțină răbdare, să puteți vedea totul mai clar. Gândiți de două ori înainte de a vorbi, pentru că, în această perioadă, veți fi drastici.

LEU 23.07-22.08

Sunteți foarte ocupați la serviciu, dar și acasă. Fie că decorați, schimbați planuri, organizați vacanțe, ceva vă pune mereu în mișcare. Carisma vă ajută să ieșiți din niște situații-limită. Încercați acum să vă protejați banii, să-i economisiți.

FECIOARĂ 23.08-22.09

Bani, câștiguri, fiți darnici – dar din dar se face rai!Încercați să fiți mai spirituali ca de obicei, iar cei de acasă vă susțin în ce întreprindeți. Puneți cariera pe primul plan, gândiți practic, iar cei singuri pot întâlni pe cineva interesant.

BALANȚĂ 23.09-22.10

Unii nativi își dau acum seama de consecințele acțiunilor lor, conștientizează anumite lucruri, alții nici nu și-au luat bine niște angajamente, că deja au motive să reconsidere tot. Odihniți-vă și nu vă agitați!Aveți grijă la stomac sau la imunitate.

SCORPION 23.10-21.11

Ieșiți din casă, sunteți competitivi și aveți de câștigat, însă totul trebuie făcut cu măsură, pentru că riscați să găsiți motive de ceartă chiar și în situații lipsite de importanţă.

SĂGETĂTOR 22.11-20.12

Unele dorințe se pot materializa în curând. Trebuie să credeți și voi asta. Sunteți populari, iar în perioada următoare începeți un proiect pe care îl veți finaliza în 11 luni. Succes puteți avea și dacă vreți să obțineți explicații pertinente, soluții și chiar iubire.

CAPRICORN 21.12-19.01

Ambiții mari, divertisment și recuperare. Multe din oportunitățile pe care le aveți acum vă vor pune în evidență ambițiile de lider. Casa a 9-a este bine aspectată. Aceasta ține de spiritualitate și discuții ce se extind la nivel mai mare.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Puterea de muncă vă este testată, dar și răbdarea. Rămâneți optimiști, dar trebuie să comunicați mai mult și să cereți să vă fie răsplătite meritele. Planurile se pot modifica, iar atitudinea cu care priviți totul trebuie schimbată.

PEȘTI 19.02-20.03

Treceți printr-o perioadă bună pentru învățat, pentru înțelepciune și pentru dezvoltare personală. Este important să aveți grijă la sănătate. Energia dumneavoastră poate nu e cea care vă susține la începutul perioadei, dar vă luați revanșa.

BERBEC 21.03-20.04

Nativii merg spre partea nevăzută a lucrurilor și încep să investigheze anumite dedesubturi ale situațiilor. Pot avea beneficii atât pe plan emoțional, cât și pe cel al carierei, aspectele fiind pozitive. E important să aveți și ceva mai multă grijă la sănătate.

TAUR

Pentru a câștiga mai mult, cooperați mai mult cu ceilalți. Abordați o atitudine diplomată. Unii nativi vor avea de câștigat, alții vor să construiască ceva sau să schimbe în casă, alții fac planuri de căsătorie. Jupiter vă dă creativitate, începeți să progresați.

Roxana Lușneac, astrolog, a realizat horoscopul lunii mai special pentru VIVA!

Horoscopul a fost furnizat de Roxana Luşneac. Pentru astrograme personalizate www.lusneac.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton