Horoscop februarie 2019 - Astrele vin cu vești bune pentru mai multe zodii

 Stamen Diana
.

Horoscop februarie 2019. Astrele vin cu o mulțime de vești bune pentru mai mulți nativi. Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de multe schimbări pe plan personal, în timp ce pentru nativii Fecioară se anunță multă distracție în luna februarie. 

BERBEC 21.03-20.04

În această perioadă, sunteți supuși unor schimbări pe plan personal, pentru că evoluați și este necesar să învățați lucruri noi. Saturn vă mai pune la încercare, aducându-vă o serie de situații tensionate, dar pe care le veți rezolva, în final, și grație sprijinului celor apropiați. Prima parte a perioadei este mai liniștită, lucrurile merg în sens pozitiv, iar a doua parte se anunță a fi mai agitată și plină de evenimente. Comunicarea corectă, creativitatea și exploatarea calităților personale sunt atuurile de care trebuie să vă folosiți pentru a face planuri de durată.

TAUR 21.04-20.05

Venus este susținătorul vostru numărul unu în această perioadă, pentru că se află la voi în semn, deci concentrați-vă pe lucrurile frumoase din viață. Reconsiderați ce vă face fericiți și faceți tot ce vă stă în putință pentru a vă îndrepta cât mai mult în această direcție. Încercați să evitați discuțiile, fiți diplomați în prima parte a lunii și mana-geriați-vă timpul în mod productiv. Aveți multe idei despre cum puteți să faceți mai mulți bani, dar acestea trebuie să aștepte pentru a doua parte a lunii.

GEMENI 21.05-21.06

Pentru voi, această lună va fi una nefastă, întrucât Soarele, Jupiter și Marte tranzitează prin case nefavorabile. Din păcate, veți avea tendința să vă ghidați după nevoile primare, dar vă sfătuiesc și să fiți atenți cu prietenii pe care vi-i faceți în această perioadă. Călătoriile scurte vor fi benefice și vă vor aduce bucurii. În ceea ce privește sănătatea, ar putea apărea unele dureri de cap, oboseală și disconfort general, iar în a doua parte a lunii trebuie să aveți grijă cu dependențele. Încercați să evitați să investiți bani în capricii și să acordați împrumuturi altora.

RAC 22.06-22.07

Orgoliul vostru va fi mai mare ca de obicei în luna februarie. Încercați să lucrați cu voi înșivă și cu oamenii care vă înțeleg, deoarece, în caz contrar, vor apărea dispute și discordii. Relația cu partenerul de viață va fi minunată în prima parte a lunii. Problemele de stomac și de ochi vă vor deranja și, mai mult, trebuie să fiți precauți cu afecțiunile din zona toracică. Veniturile din investiții vor scădea, cheltuielile vor fi mari și această risipă inutilă de bani s-ar putea să vă producă neplăceri. Nu pare a fi o perioadă prielnică nici pentru schimbarea locului de muncă.

LEU 23.07-22.08

Prima jumătate a lunii este o perioadă bună pentru timpul petrecut în familie, iar în cea de-a doua veți avea tendința să acordați mai mult timp prietenilor. Ar fi mai bine să amânați călătoriile lungi spre sfârșitul lunii. Ar putea apărea unele îngrijorări, probleme cu somnul și disconfort în zona abdominală. La locul de muncă, primele săptămâni sunt favorabile pentru finalizarea unor proiecte, dar vă sfătuiesc ca, ulterior, să nu începeți altele noi. De asemenea, cheltuielile vor fi mari și vă vor crea o stare de disconfort.

 

Horoscopul a fost asigurat de Roxana Lușneac. www.lusneac.com

Horoscopul a fost asigurat de Roxana Lușneac. www.lusneac.com

FECIOARĂ 23.08-22.09

Februarie va fi o lună bună pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. Veți avea parte de multă distracție, multe petreceri și, în general, este o perioadă plină de bucurii și de voie bună. Nu veți avea parte de deplasări neprevăzute. Sănătatea va fi bună, însă în a doua jumătate a lunii ar putea apărea agitația și unele stări de iritabilitate. Este un moment bun pentru proiecte și parteneriate noi, iar dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, veți primi recomandări utile.

BALANȚĂ 23.09-22.10

Viața conjugală este fericită. În ceea ce privește sănătatea, totul este în limite normale, doar părintele vostru de sex masculin ar putea întâmpina unele dificultăți la acest capitol. Călătoriile pe distanțe lungi vor fi de bun augur dacă sunt planificate din timp. La job ar putea apărea anumite probleme, însă nu majore. În prima parte a lunii, colaborați cu dificultate cu superiorii, dar totul va reveni la normal după data de 15.

SCORPION 23.10-21.11

Jupiter vă susține în această perioadă, însă Saturn, Marte și Mercur nu vor fi de partea voastră. Femeile Scorpion se vor bucura de toată atenția partenerului. Pentru bărbații din această zodie romantismul nu este la el acasă, ceea ce va duce la o presiune inutilă în cadrul cuplului. Infecția urinară, disconfortul general și anxietatea și-ar putea face apariția pe tot parcursul lunii februarie. Fiți atenți cu propria reputație la locul de muncă: șefii vă vor pune multe întrebări, ceea ce va provoca un stres continuu. Nu este un moment bun pentru a strânge bani sau pentru a lua împrumuturi, pentru a vă susține afacerea sau pentru a cumpăra proprietăți noi.

SĂGETĂTOR 22.11-20.12

Această lună va fi nefavorabilă pentru relațiile de cuplu și familiale. Ar fi bine să fiți atenți și să cooperați cu partenerul de viață, pentru a nu ajunge la explicații lungi și obositoare. Călătoriile nu sunt recomandate în această perioadă, fiind posibile accidentări și cazuri de furt. Și sănătății trebuie să îi acordați atenție sporită, întrucât s-ar putea să aveți probleme. Fiți precauți cu dieta voastră și evitați mâncărurile condimentate. Dacă suferiți deja de un ulcer gastric, acesta se poate agrava pe parcursul lunii.

CAPRICORN 21.12-19.01

Prima jumătate a lunii este mai bună pentru confortul casei și al relațiilor, în timp ce în a doua parte ar putea apărea probleme în relația cu familia și soțul. După data de 15, călătoriile vor fi dificile și obositoare. Dacă sunteți atenți la alimentație, nu vor fi probleme din punct de vedere al sănătății. În a doua parte a lunii, s-ar putea să vă confruntați cu unele probleme juridice, iar parteneriatele la locul de muncă și în afaceri vor fi dificil de gestionat. Elevii vor avea o perioadă prielnică pentru învățare.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Este o perioadă în care imaginația și creativitatea sunt puse în valoare și vă relaxează mintea, trupul și sufletul. Luna februarie este perfectă pentru o vacanță exotică, mai ales după data de 15. Ar fi posibile probleme de stomac și aciditate în prima jumătate a lunii, această perioadă fiind mai stresantă din punct de vedere financiar și la locul de muncă. Împrumuturile pot fi dificil de obținut, iar rambursarea va fi greoaie. Norocul vă va favoriza în a doua parte a lunii, așa că amânați activitățile importante pentru acest moment.

PEȘTI 19.02-20.03

Luna va fi una nefavorabilă pentru nativii Pești. Acceptați ceea ce vi se întâmplă acum și nu vă îngrijorați dacă nu observați unele progrese. Relaxați-vă, ieșiți în oraș cu partenerul, dați petreceri și întâlniți-vă cu prietenii. Îndepărtați-vă de persoanele și locurile deprimante. Evitați călătoriile, mai ales în prima parte a perioadei. Problemele de tensiune, sănătatea mamei, a tatălui sau a soțului vă vor crea îngrijorare. Nu cumpărați și nu vindeți după capriciile și fanteziile voastre. La locul de muncă, în cazul în care comunicarea este gestionată bine, proiectele pot fi încheiate cu succes în decursul lunii.

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

Citește și: EXCLUSIV în VIVA! de Februarie – Antonia şi Alex Velea plănuiesc nunta. Adevărul despre divorţul ei de Vincenzo Castellano și custodia fetiței!

Citește și: Primul interviu cu Munti, câștigătorul 'Chefi la cuțite'. Ce va face cu marele premiu: 'Voi împărți o parte cu echipa'

Citește și: Pictorial mamă-fiică! Alexandra, fata lui Nico, este transformată complet. Le despart doar 20 de ani

FOTO: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton