Horia Brenciu - “Visez la o lege în care fiecare familie din lume să adopte câte un copil de Crăciun”

 Florentina Liutic
.

Horia Brenciu a lansat un cantec special dedicat sarbatorilor de iarna. Seara ta de Craciun' este un colind pe care artistul l-a scris incarcat de nostalgie. Când am scris versurile piesei m-am gândit la tata, la copilăria mea si la toate lucrurile mici care mi-au adus fericiri mari.

 

 brenciu1

 

Videoclipul piesei nu este nici el strain amintirilor artistului, el regasindu-se foarte mult in copilul Andi (Razvan Doroftei), protagonistul clipului. Andi are aceleași trăsături pe care le aveam si eu când eram de vârsta lui. Cadoul pe care il primește in film este exact ce-mi doream eu cel mai mult de la Mos Craciun.'

 

Despre spiritul sarbatorilor de iarna, artistul marturiseste: Crăciunul e superb. E minunat sa te bucuri, alaturi de familia ta, de bradul impodobit, de dulciuri, de colinde si evident, de Mosu-n persoana. Dar dacă lucrul asta nu s-ar întâmpla… Dacă ai fi singur si nimeni nu-ți poate darui un strop de fericire, cum ar fi seara ta de Craciun?'

 

Dedic piesa asta copiilor mei. Pentru mine, ei sunt cele frumoase cadouri ale vieții. Visez la o lege in care fiecare familie din lume sa adopte câte un copil de Craciun. Amintirile frumoase nu costa nimic, decat putina dragoste… Va daruiesc, asadar, cu dragoste, Seara ta de Craciun'. J, ne-a mai declarat cantaretul.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=C1S-mTYPaZ4[/youtube]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton