Horia Brenciu, sfaturi în dragoste pentru fetele sale: "Intrați în relații, dar asigurați-vă că..."

 Dumba Gabriela
.

Horia Brenciu le-a dat câteva sfaturi importante fetelor sale, despre dragoste, relații, iubiți. Artistul mărturisește că nu le-a interzis nimic fetelor, le-a sfătuit chiar să intre în relații și să trăiască povești de dragoste, dar cu câteva condiții importante. Astfel, Horia Brenciu este convins că vor evita problemele sentimentele și vor fi fericire în dragoste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horia Brenciu a mărturisit în cadrul unei discuții cu Andreea Raicu, pe care a avut-o invitată la podcast, care a fost sfatul pe care el l-a dat fetelor sale în privința relațiilor. Horia Brenciu își dorește ca acestea să fie iubite și apreciate de cel pe care îl aleg să le fie alături.

92b242b54afd912e1d0e0f032696d676a966957192b242b54afd912e1d0e0f032696d676a9669571

Ce sfaturi despre dragoste le-a dat Horia Brenciu fetelor sale

„Sfatul pe care eu l-am dat fetelor mele mari: E ok, puteți intra în relații când vreți voi, cu cine vreți voi, dar asigurați-vă de un lucru! Asigurați-vă că respectivul vă prețuiește, vă iubește.

Poate iubit este prea mult spus, pentru că o întâlnire, două… poate că dragoste la prima vedere există sau nu există. Nu pot să știu cum sunt acele relații.

Ține la tine? Face ceva pentru tine fără ca tu să-i spui? Are ceva din propria inițiativă?', a spus Horia Brenciu.

Citește și: Anamaria Prodan, prima apariție publică după scandalul divorțului:„E vorba de voință

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Lungu. S-au cunoscut online:„Toți suntem datori să ne căsătorim

Andreea Raicu a completat sfaturile date de Horia Brenciu fetelor sale

Andreea Raicu a continuat discuția și a spus că fiecare are nevoie de cineva care să-l facă să se simtă important prin atenția care i se dă. Aceasta consideră, de asemenea, că este foarte important să existe o conexiune reală cu partenerul.

„În relațiile din ziua de astăzi, oamenii sunt atât de centrați pe ei, încât nu mai au energie pentru tine. Pentru mine e important să am o conexiune reală cu omul acela.

Noi toți avem nevoie de cineva care să ne vadă, să ne audă, să ne asculte și să ne facă să ne simțim importanți prin atenția pe care ne-o dă.

Atunci când un om nu îți mai face bine trebuie să-i dai drumul, pentru că s-ar putea să te tragă în jos', a mărturisit Andreea Raicu.

Horia Brenciu are 4 copii: 3 fete și 1 băiat

Artistul are patru copii, pe care îi iubește necondiționat. Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu, are două fete dintr-o căsnicie anterioară, iar vedeta le consideră și fetele lui, chiar dacă nu este el tatăl biologic.

Alice și Horia Brenciu au împreună o fetiță. În 2016, dorindu-și foarte mult un băiețel, Brenciu și Alice l-au adoptat pe Toma.

Artistul a dezvăluit cum a luat deciza de a adopta un băiețel.

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani. În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui.

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, „Nu-l avortează, îl vrem noi!”.

Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare', a dezvăluit Horia Brenciu în emisiunea „Profesioniştii'.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton