Horia Brenciu, detalii neștiute despre relațiile lui amoroase, din trecut: „Nu de puține ori, fetele au făcut primul pas” / EXCLUSIV

.

Horia Brenciu ne-a dezvăluit câteva detalii neștiute despre relațiile lui amoroase, din adolescență. Deși acum este un bărbat în toată firea, veșnic efervescent, lucrurile stăteau altfel în tinerețe. Îndrăgitul artist ne-a povestit că era foarte timid, astfel că, nu de puține ori, fetele erau cele care făceau primul pas. Iată cum a arătat copilăria celebrului cântăreț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Dacă tot am adus vorba despre familie, aș vrea să aflu povestea copilăriei tale, cu bune și cu rele…

Copilăria mea și adolescența mea s-au desfășurat ba la cozi la pâine și lapte, ba în pădure, la strâns ciuperci, ba pe terenul de baschet de la „Șaguna, bătând mingea alături de prietenii mei. Celelalte goluri erau umplute de orele de școală, la Gimnaziul „Andrei Mureșanu sau, ceva mai târziu, la Liceul „Andrei Șaguna. Paradoxal, am strâns puține absențe de-a lungul anilor…


Horia Brenciu, detalii neștiute despre relațiile lui amoroase, din trecut

Sunt foarte, dar foarte curioasă cum erai în adolescență. Ai fost un puști timid, introvertit, sau erai la fel de efervescent ca acum?

Efervescența a fost ingredientul ultimilor ani de liceu… Dar, și așa, timiditatea era omniprezentă. Închipuie-ți că, la întâlnirile de 10, 20 sau 30 de ani de la terminarea școlii, mereu le povestesc anumitor colege că eram îndrăgostit de ele în timpul liceului. Niciuna nu mă crede. Story of my life. (râde)


„Nu de puține ori, fetele au făcut primul pas’


Dacă tot ai amintit de timiditate… Îți mai amintești care a fost primul tău eșec în dragoste, dar și prima iubire împărtășită? Obișnuiai să le cânți ceva fetelor pentru a le cuceri?

Obișnuiam să… tac! (zâmbește) Nu de puține ori, fetele au făcut primul pas, în ceea ce mă privește… Ulterior, după terminarea liceului, am mai prins ceva voce. Țin minte că spectacolul de final de clasa a XII-a mi-a deschis un apetit enorm de exprimare artistică. Eram tânărul blond, cu plete, care cânta la pian în sala festivă a Liceului „Andrei Șaguna. Poate că, într-o zi, o să postez secvențe pe Instagram, cine știe?!


Cum arată o zi din viața ta de bărbat, de tată și de artist? Îți ajunge timpul sau și ziua ta ar trebui să aibă… 28 de ore?

Viața mea are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine… Dar asta nu mă împiedică s-o fac mai frumoasă, pe măsură ce curge. Ziua poate să aibă și 30 de ore. Dacă nu le umpli cu drag, cu iubire, tot degeaba… Crezul meu este că în tot ceea ce fac e necesar să strecor pasiune, fie că sunt la concert sau în familie, fie că sunt la tenis sau merg cu copiii prin parc… Trebuie să facem ca viața noastră să merite, și pentru asta e esențial să avem amintiri, pentru că prin ele vezi cât de frumos și intens ți-ai trăit zilele. Sună frumos, nu-i așa? Nu-mi iese tot timpul rețeta asta, dar nu mă dau bătut.

Sursă foto: Instagram, Facebook, PRO TV