Horia Brenciu, discuție neașteptată cu fiul său după ce a fost naș de botez: "Toma mi-a atras atenția că..."

 Dumba Gabriela
.

Horia Brenciu a fost naș de botez, iar după marele eveniment a avut o discuție neașteptată cu fiul său de opt ani. Toma a avut un reproș de făcut tatălui său, după ce acesta a botezat o fetiță în weekend, așa că Horia Brenciu a pus imediat în aplicare cerința băiatului său pentru că, spune artistul, nu vrea să-l supere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horia Brenciu și soția lui au botezat, în weekend, o fetiță, eveniment important la care a participat toată familia. Artistul are patru copii cu partenera sa de viață, chiar dacă numai unul singur este biologic, o fetiță care poartă numele Mina.

92b242b54afd912e1d0e0f032696d676a9669571-192b242b54afd912e1d0e0f032696d676a9669571-1

Ce reproș a primit Horia Brenciu de la fiul său, după ce a fost naș de botez

Horia Brenciu a dorit să le arate celor care-l urmăresc pe rețelele de socializare familia sa extinsă, chiar după ce a creștinat o fetiță. Astfel, artistul a postat pe Facebook câteva fotografii cu micuța botezată, Arya Maria.

„Din partea unui naș, o urare pentru voi… O duminică faină și multă sănătate! Cred că și finuța mea Arya Maria e de acord. Și puteți să-mi spuneți godfaher…', a scris artistul pe Facebook.

Mai târziu, cântărețul a revenit cu o altă postare după ce fiul său, Toma (8 ani), i-a atras atenția asupra unui lucru. Băiatul a ținut să-i spună tatălui său adoptiv că nu a distribuit fotografii cu 'protagonistul' principal, și anume fina sa.

„Toma mi-a atras atenția că în postarea de ieri n-am pus protagoniștii botezului… Iar eu nu vreau să-mi supăr băiatu! Să ne trăiască toți copiii! Să fie sănătoși! O săptămână frumoasă, tuturor!', a completat Horia Brenciu.

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, mesaj de împăcare pentru Petru Mircea:'Dacă faci asta, nu mai amintesc de soția ta!'

Citește și: Cum l-a anunțat Magda Pălimariu pe soțul ei că este însărcinată:„Nu m-am ținut de șotii. Când am aflat…’ / EXCLUSIV

Toma, fiul adoptat de Horia Brenciu a împlinit recent 8 ani

Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani zilele trecute! Artistul și soția lui au transmis un mesaj emoționant copilului despre care amândoi spun că le-a făcut viața mai frumoasă de când a intrat în familia lor.

Artistul îl numește mereu pe Toma „cel mai frumos băiat din lume', iar fanii lui de pe rețelele de socializare sunt de acord și au apreciat mesajul lui Brenciu cu mii de like-uri.

„Buburuza din imagine împlinește azi 8 ani! Pe atunci, îl mai prindeam la poze… Acum e argint viu! 😘 Toma, băiatu lu tata, la mulți ani!’, a scris Horia Brenciu în mediul online, de ziua lui Toma.

Nici soția lui Alice nu s-a lăsat mai prejos. Încă de la prima oră a dimineții ea a distribuit pe contul personal de Instagram mai multe imagini cu Toma, unele de când era bebeluș. Totodată, ea a avut și un mesaj.

„De 8 ani sunt cea mai fericită mama a celui mai minunat băiat. A patra minune din viață mea! La mulți ani, Toma!’, a transmis ea pe rețelele de socializare.

Cum a decis Horia Brenciu să-l adopte pe Toma

Horia Brenciu are patru copii: doi sunt ai soţiei sale, Alice, a treia este o fetiţă care este rodul iubirii lui cu Alice, iar al patrulea, e Toma, băiețelul înfiat de bebeluş.

Artistul a vorbit în cadrul unui interviu, acordat la sfârșitul lui 2019, despre cum a luat deciza de a adopta un băiețel.

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. (…) În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina.

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, „Nu-l avortează, îl vrem noi!'.

Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare’, a dezvăluit Horia Brenciu în emisiunea „Profesioniştii’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton