Horia Brenciu a împlinit 50 de ani. Ce urare emoționantă i-a făcut soția: „Simt fluturi în stomac”

.

Horia Brenciu a împlinit 50 de ani. Artistul își serbează ziua de naștere, iar soția acestuia, Alice Dumitrescu, i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani  și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Iată cum l-a surprins Alice Dumitrescu pe Horia Brenciu, cu ocazia zilei sale de naștere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Horia Brenciu și Alice se iubesc de 15 ani, iar împreună cresc patru copii care le fac viața frumoasă și de care sunt tare mândri. Atunci când vine vorba de iubirea lor, cuplul nu se ferește să își facă declarații de romantice. Așa s-a întâmplat șu cu ocazia zilei de naștere a artistului. Soția acestuia i-a făcut o declarație cu adevărat emoționantă.

Horia Brenciu a împlinit 50 de ani. „Povestea mea cu Alice are nevoie de o carte’, spunea artistul într-un interviu mai vechi. Cu ocazia aniversării sale, Alice Dumitrescu i-a făcut artistului o urare specială în care a descris relația cu acesta.


Citește și: Drama lui Horia Brenciu. Mama lui a murit când el avea 11 ani:„Chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, am putut realiza că…’ / EXCLUSIV

Citește și: Povestea neștiută dintre Rita Mureșan și Horia Brenciu. Ce relație a fost între ei, de fapt:'A curtat-o cinci ani la rând'

Citește și: Răzvan Simion, urare romantică de ziua iubitei sale, Daliana Răducan:'Milioane de secunde împreună ne unesc pe vecie'

Citește și: De ce a refuzat Florin Busuioc propunerea de a juca în Las Fierbinți:„Nu trebuie să apar eu pentru că…’


Horia Brenciu a împlinit 50 de ani

Pe rețelele de socializare, Alice Dumitrescu a postat o fotografie cu soțul său, alături de o urare romantică. Aceasta a scris despre momentele care le întregesc relația, atât plăcute, sât și mai puțin plăcute.

De multe ori râd cu el. De multe ori țip la el. De multe ori simt fluturi în stomac. De multe ori zâmbesc. De multe ori mă cert cu el. De multe ori îl admir. De multe ori mă surprinde plăcut. Și de cele mai multe ori, il iubesc. Azi a împlinit 50 de ani. La încă 50 magici, iubire!’, a fost mesajul transmis de soția lui Horia Brenciu.


Cum s-au cunoscut Horia Brenciu și soția sa

Într-un interviu mai vechi, Horia Brenciu a vorbit despre începuturile poveștii de dragoste cu Alice Dumitrescu.

„Povestea mea cu Alice are nevoie de o carte, dar, pentru că țin la cititorii VIVA!, o s-o exprim într-un sinopsis. Alice mi-a fost producător la trei televiziuni diferite, în trei emisiuni diferite, pe parcursul a 8 ani. Au fost, pe rând, „Sarabanda, la TVR, „Asul din mânecă, la Național TV, și filmul serial „Om sărac, om bogat, la PRO TV. Cu tatăl ei, Dan Dumitrescu, regizor de montaj la TVR, am colaborat încă dinainte s-o cunosc pe ea. Când am început relația cu Alice, aveam deja o prietenie extrem de cordială cu socrul meu, aspect deloc de neglijat’, a susținut acesta pentru Viva!.


„Niciodată nu m-am comparat cu alte cupluri’

Artistul a asemănat începutul relației cu Alice Dumitrescu cu un „spectacol’. Mai mult, acesta a susținut că nu s-a comporat niciodată cu alte cupluri.


Din prima clipă am înțeles că iubirea mă va ajuta să trec prin orice. Avem experiență cu copiii de la „Tip Top Minitop. Iar fetele au fost prietenele mele din prima, cu atât mai mult cu cât le știam de mici… Niciodată nu m-am comparat cu alte cupluri, la capitolul longevitate, iar în ceea ce privește începutul relației mele cu Alice, îl pot ascocia cu un spectacol. Când apari pe scenă, niciodată nu știi precis cum va decurge concertul, dar emoțiile pe care le ai trebuie să fie unele constructive’, a adăugat artistul.

Sursa foto: Facebook