Hillary Duff a băut un smoothie din propria placentă! Actrița a declarat că a fost… delicios

.

Pe 29 octombrie, „micuța prințesă” Violet a venit pe lume și și-a făcut părinții fericiți. La scurt timp după aceea, mama ei a făcut o declarație halucinantă, care i-a lăsat pe fanii ei cu gura căscată – Hillary Duff a băut un smoothie din propria placentă! Motivația nu e greu de înțeles, dar gestul e greu de făcut…


La scurt timp după ce a devenit mamă, actrița Hillary Duff a băut un smoothie din propria placentă și a povestit că a fost una dintre cele mai bune băuturi pe care le-a încercat vreodată!  La zece zile după ce a născut, Hillary a apărut într-o televiziune televizată, unde a povestit despre această experiență… inedită.

„Voi mânca placenta şi cordonul ombilical chiar în sala de naştere’

„A fost cel mai încântător smoothie pe care l-am băut vreodată. Nu am băut un smoothie atât de bun de când aveam zece ani. A fost plin de calorii, cu fructe și suc, și totul a fost delicios.’ Deși, inițial, actrița a ezitat în a-și bea propria placentă, ea a explicat că, ulterior, teoriile care pretind că acest lucru previne depresiile post-partum și oprește sângerarea după naștere au fost de ajuns pentru a o convinge să încerce. Acest obicei, considerat de mulți barbar și grețos, este unul foarte practicat în Japonia, unde nenumărate femei consumă placenta și cordonul ombilical al bebelușilor imediat după naștere. Există chiar și o firmă japoneză care distribuie o băutură din placentă – Placenta 10000! De altfel, la Hollywood metoda a fost încercată și de Tom Cruise și de soția lui Katie Holmes, care s-au hrănit cu placenta fiicei lor, Suri.. „Am auzit că este ceva foarte gustos. Foarte hrănitor. Voi mânca placenta şi cordonul ombilical chiar în sala de naştere’, a declarat Tom pentru GQ, înainte ca Suri să vină pe lume.


Cât despre Hillary, actrița a declarat că restul placentei l-a consumat sub formă de cuburi de gheață, pentru a evita să ia pastile, și că s-a simțit foarte bine…

„Violet ne-a furat complet inimile’

Cuplul a anunțat venirea pe lume a primului lor copil în luna iunie, prin intemediul unei postări pe Instagram, iar acum, pe 29 octombrie, proaspăta mămică a făcut în sfârșit anunțul mult așteptat – „micuța prințesă a venit pe lume. Hillary a postat o fotografie adorabilă, în care ea își ține fetița în brațe, iar Matthew le îmbrățișează, cu un gest ocrotitor, pe amândouă, privindu-le cu drag. Artista a însoțit poza și de un comentariu emoționant: „Banks Violet Blair, această micuță, ne-a furat complet inimile! A intrat în lumea noastră joi după-amiază și este absolut magic.


La fel de norocoasă va fi, cu siguranță și micuța Violet, a cărei mamă este faimoasa Lizzie McGuire (idolul adolescenților din toată lumea, cunoscută din sitcomul cu același nume, care făcea furori la începutl anilor 2000), iar al cărei tată este câștigător de Grammy pentru muzică electronică și, pe deasupra, are și un frățior super simpatic, cu doar 6 ani mai mare ca ea.

Foto: Hepta, Instagram