Hilary Duff este însărcinată a treia oară: "Carantina a fost amuzantă!". Prima poză cu burtica

.

Hilary Duff așteaptă al treilea copil! La 33 de ani, actrița este însărcinată pentru a treia oară și a făcut anunțul pe rețelele de socializare, mărturisind, amuzată, că „de vină” pentru asta este carantina.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Hilary Duff așteaptă al treilea copil și este extrem de fericită. Actrița de 33 de ani a dezvăluit sarcina pe rețelele de socializare, acolo unde a postat și o imagine alături de soțul ei, muzicianul Matthew Koma, în timp ce acesta o mângâie pe burtică.


Hilary Duff a primit sute de mesaje de felicitare, imediat ce a dezvăluit că este însărcinată din nou. Actrița a a atașat și o descriere amuzantă la postarea făcută, care a stârnit reacții pozitive în rândul admiratorilor.


„Creștem!!! Mai mult eu. lol carantina a fost amuzantă. Baby #3 – 2021′, a scris actrița pe Instagram.

Anunțul a venit ca o mare surpriză, mai ales că în urmă cu câteva luni aceasta a dezvăluit dieta minune și programul de fitness pe care le respectă cu sfințenie. Iată că planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din târg și dacă în vară era super încântată că a reușit să-și lucreze abdomenul, pătrățelele mai au de așteptat cel puțin nouă luni.


„Știu că este extrem de dificil ca să ținem pasul cu normalitatea în timpul carantinei însă sper cu adevărat că veți găsi 30 de minute pe zi pentru voi. Faceți orice puteți ca să vă simțiți bine, chiar dacă nu are legătură cu mâncarea sau fitness’, spunea Hilary Duff în vară.


Cuplul Hilary Duff-Matthew Koma mai au încă un copil împreună, o fetiță în vârstă de 1 an, Banks Violet Bair, iar blondina are și un băiețel în vârstă de 8 ani, Luca Cruz, din căsătoria eșuată cu fostul jucător NHL, Mike Comrie.

Citește și: Hillary Duff a băut un smoothie din propria placentă! Actrița a declarat că a fost… delicios

Hilary Duff s-a căsătorit cu Matthew Koma în decembrie 2019, cu câteva zile înainte de Crăciun, iar nunta a avut loc în curtea casei lor din Los Angeles. Cei doi s-au cunoscut în 2015, când au colaborat la înregistarea albumului lui Hilary – Breathe In, Breathe Out.


Citeste si: Hilary Duff – noua țintă a hoților. A fost jefuită în timp ce se afla în vacanță în Canada. Iată ce i s-a furat!