Heidi Klum s-a măritat cu Tom Kaulitz, iubitul ei cu 17 ani mai tânăr! Top-modelul a avut o rochie de mireasă spectaculoasă

.

Heidi Klum s-a măritat cu muzicianul Tom Kaulitz, cei doi având parte de o a doua ceremonie de nuntă, oficiată de data aceasta în fața familiei și a prietenilor. Iată cât de frumoasă a fost Heidi în rochie de mireasă!

Heidi Klum s-a măritat recent și a fost, în sfârșit, o mireasă în toată regula, chiar dacă are 46 de ani și este deja mama a patru copii mari! Ea și iubitul ei Tom Kaulitz, cu 17 ani mai mic decât ea, s-au căsătorit religios, la bordul unui iaht de lux, în proximitatea insulei italiene Capri, iar fratele geamăn al mirelui, Bill Kaulitz, chitaristul trupei Tokio Hotel, le-a fost alături în permanență celor doi. Mireasa a purtat o spectaculoasă rochie albă, cu umerii goi, iar mirele a îmbrăcat un costum alb și cămașă bleu.


Cei doi îndrăgostiți s-au logodit de Crăciun, iar în luna februarie a acestui an, pe 22, când au aniversat primul an de relație, Heidi Klum și Tom Kaulitz s-au căsătorit civil. Iată însă că acum fotomodelul și soțul ei s-au decis să spună DA și în fața lui Dumnezeu, căsătorindu-se religios într-un cadru de vis. Atât Heidi, cât și Tom au mai fost căsătoriți. Top-modelul a divorțat de artistul Seal după un mariaj de 9 ani, în urma căruia au rezultat 4 copii: fiicele Lou (9), şi Leni (14), şi fiii Johan (12) şi Henry (13), înainte fiind căsătorită cu Flavio Briatore, directorul echipei de Formula 1 Renault, în timp ce Tom Kaulitz a fost căsătorit până anul acesta cu Ria Sommerfeld.


Foto: Instagram