Heather Locklear, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! La 57 de ani, actrița arată ca o... "Barbie bătrână"

 Oana Pantazi
.

Clinici de dezintoxicare, despresie, alcoolism, violență domestică – toate acestea fac parte din viața actriței Heather Locklear, care nu s-a împăcat cu faptul că frumusețea dispare odată cu vârsta… Uneori, și celebritatea. Drept urmare, actrița a încercat să șteargă trecerea anilor cu… bisturiul. Nu prea i-a reușit, Heather devenind victima propriilor operații estetice!

Fără doar și poate, Heather Locklear a fost diva anilor ’90. Blondă, subțire, cu ochi de un albastru ireal, care fermecau din prima clipă, actrița a fost una dintre piesele de rezistență ale serialului Melrose Place, care a rulat din 1993 până în 1999 și unde a mai apărut apoi, pentru o scurtă perioadă, în continuarea din 2009. Deși a mai jucat în alte filme de televiziune sau a avut apariții modeste în alte producții, Heather nu a mai cunoscut succesul din Melrose Place, unde a fost o adevărată bombă sexy și, de altfel, a avut și un rol destul de provocator.

Viața plină de drame și conflicte a lăsat urme asupra lui Heather

Cum cariera ei a cunoscut un declin vizibil în ultimii ani, iar ea a împlinit o vârstă rotundă, Heather Locklear s-a zbătut din răsputeri pentru a-și recâștiga faima. Din nefericire, din punct de vedere psihic nu a făcut față prea bine, de-a lungul timului suferind depresii, fiind internată la dezintoxicare, iar în ultimul timp având chiar conflicte cu poliția și fiind acuzată de violență domestică, fapte care au dus la arestarea sa

Artista a încercat, în timp, să lucreze și la imaginea ei fizică, lucru firesc, dat fiind că semnele îmbătrânirii, potențate și de abuzul de alcool, începeau să-și facă apariția. Primele zvonuri despre operațiile estetice au apărut în 2013, când Heather Locklear a devenit iubita unui chirurg estetician renumit, Marc Mani.

Și-a distrus chipul încercând să evite îmbătrânirea

În acea perioadă, actrița a început să se schimbe – obrajii ei erau mai întinși și mai plini, iar sânii deveniseră și ei mai voluminoși cu un număr sau două… Imediat au apărut și comentariile răutăcioase în media, de genul altă fostă frumusețe și-a ruinat lookul în încercarea inutilă de a evita îmbătrânirea, unii considerând că Heather arată ca o Barbie bătrână… Și dacă tot a fost iubita unui estetician, Heather a profitat și de injecțiile cu botox, care i-au făcut ridurile să dispară: „Fața ei, din păcate, pare trasă, parcă e o pisică… Biata de ea, a avut parte de prea multă chirurgie estetică”, comenta unul dintre fanii artistei.

Experții în chirurgie estetică susțin că Heather Locklear a apelat ulterior și la implanturi în obraji, de vreme ce rezultatele sunt atât de extreme – după vârsta de 50 de ani, obrajii actriței au devenit mult mai ridicați ca înainte, linia gâtului e mai netedă, la fel și zona maxilarului. Dacă a exagerat sau nu e greu de spus, însă asta doar pentru că viața tulbure pe care a dus-o în ultimii ani a lăsat semne greu de șters. La 57 de ani, actrița  mai poate fi recunoscută cel mult după culoarea ochilor…

Foto: Hepta, Instagram

Heather Locklear, la începutul cariereiHeather Locklear, la începutul carierei

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton