Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut. Cum arată după ce a fost internată la Psihiatrie

.

Heather Locklear a fost una dintre cele mai râvnite femei, datorită rolului pe care l-a jucat în serialul „Melrose Place'. Din nefericire, însă, vedeta a ales un drum greșit, care i-a schimbat radical viața și nu, nu în bine. Are o avere estimată la mai mult de 6 milioane de Dolari, dar Heather Locklear s-a confruntat cu dependența de droguri și alcool, marcând astfel și alte probleme cu legea care au culminat cu un mandat de arestare pe numele său.

Heather Locklear a strălucit în personajul
Amanda Woodward pe care l-a interpretat în serialul „Melrose Place’, însă
dependețele duse la extrem cu care s-a confruntat actrița, și-au pus amprenta
asupra fizicului ei care odinioară era unul de invidiat. Iată cum au surprins-o
paparazzi de peste ocean, după o arestare și o internare la spitalul de boli
psihice.


CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Citește și: O mai ții minte pe Amanda din Melrose Place? Actrița Heather Locklear trăiește o poveste de dragoste ca-n filme: s-a logodit cu iubitul din liceu

Citește și: Heather Locklear, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! La 57 de ani, actrița arată ca o… „Barbie bătrână'

Citește și: Heather Locklear a fost arestată pentru atacarea unui polițist. E a doua oară anul acesta!

Citește și: Heather Locklear, vedeta din „Melrose Place’, a fost internată într-o clinică de dezintoxicare


În urmă cu puțin timp, paparazzi de peste ocean au surprins-o pe diva sexy de odinioară arătând ca o femeie obișnuită, mai bătrână chiar decât vârsta pe care o are în buletin. Heather Locklear lua prânzul în Los Angeles și purta un compleu sport negru, o șapcă de baseball și o pereche de pantofi sport în tonul întregii ținute. Era machiată discret și nu mai semăna cu femeia de care milioane de bărbați s-au îndrăgostit în urmă cu ani buni.


Heather Locklear a avut probleme cu legea. Drogurile și alcoolul au îmbătrânit-o

Era una dintre cele mai frumoase
femei din lume, lucru observat în toate top-urile vremii respective, dar a avut
de suferit schimbări radicale din cauza dependenței de alcool și droguri cu
care s-a confruntat o perioadă îndelungată. În anul 2018, vedeta a fost arestată
și internată într-un spital pentru boli psihice, decizia de a cere ajutorul
fiind a lui Heather Locklear, nicidecum impusă de autorități așa cum s-a
vehiculat.


Heather Locklear a fost acuzată de agresiune și se zvonește că nu a avut un comportament exemplar nici față de partenerul său în anul în care a fost arestată, însă ea și Chris Heisser s-au logodit în primăvara anului trecut. Actrița a fost pusă sub urmărire penală în urma a șase acuzații, după ce și-a lovit iubitul, i-a dat un pumn unui polițist și a agresat un paramedic.


Actrița din Melrose Place ar fi vrut să se sinucidă

Potrivit cunoscuților, la momentul respectiv fosta actriță ar fi fost „foarte băută’ și „amenința să se împuște’. După ce a fost pedepsită cu închisoarea, și-a plătit propria cauțiune și s-a internat vreme de 30 de zile într-un centru pentru sănătate mentală, dar nu are voie să aibă în posesie arme, medicamente fără prescripție medicală și alcool. A fost eliberată condiționat, si a primit 3 ani cu suspendare, în loc de executare, se arată în cotidianul The Sun.

Sursa FOTO: Profimedia.