Heath Ledger, pentru ultima data pe marile ecrane - VIDEO

 Revista VIVA
.

Heath Ledger„The Imaginarium of Doctor Parnassus' in regia lui Terry Gilliam, ultimul film in care a jucat regretatul Heath Ledger, urmeaza sa aiba premiera pe 16 octombrie 2009.

La aflarea mortii actorului australian, regizorul a vrut sa opreasca filmarile. A revenit insa asupra acestei decizii, rescriind scenariul si reusind sa-i coopteze in distribuitie pe Jude Law, Johnny Depp si Collin Farrell.

Inceput cu Hugh Jackman si terminat cu cei trei mari actori, „The Imaginarium of Doctor Parnassus' prezentat in avanpremiera la Festivalul de Film de la Cannes se anunta una dintre cele mai asteptate premiere ale acestei toamne.

Heath Ledger a fost gasit mort in apartamentul sau din Manhattan, cauza decesului fiind o supradoza de medicamente. Considerat unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood, australianul a primit o nominalizare la Oscar in 2003 pentru „The Brockeback Mountain'. Prestatia incredibila din „The Dark Knight' a atras cronici favorabile si i-a adus un Oscar postum pentru rolul Joker.

Foto: www.hepta.ro

 

 

The Imaginarium of Doctor Parnassus – Trailer

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton