Hashtag-ul zilei: #28weekspregnant

 Popescu Alexandra
.

Hashtag-ul zilei vine de la Elena Gheorghe. Artista este însărcinată în 28 de săptămâni, însă burtica de gravidă abia se vede, mai ales dacă judecăm după ultima fotografie postată pe Instagram la care a adăugat și hashtag-ul #28weekspregnant.

Buna, frumosii mei!😘 Diseara ne vedem la Rai da’ buni🎉 Outfit: @themoodshop Shoes: @leenagshop #28weekspregnant

A post shared by elenagheorgheofficial ✳️✳️✳️ (@elenagheorgheofficial) on


Elena a anunțat de curând că așteaptă cel de-al doilea copil care va fi, potrivit presei mondene, un băiețel. Aceasta a reușit să își țină sarcina ascunsă fără probleme deoarece burta abia dacă se vede, deși este însărcinată în aproape 7 luni. Vedeta și-a anunțat fanii că va fi prezentă la o emisiune tv în această seară, acolo unde, probabil, va vorbi despre faptul că va fi mamă pentru a doua oară, dar și despre noua sa piesă pe care a lansat-o de curând.

Elena Gheorghe a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil de curând prin intermediul unei fotografii postate pe rețelele de socializare în care fiul ei, Nicholas, îi sărută burta.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton