Halle Berry şi Olivier Martinez divorţează

.

Actorii Halle Berry şi Olivier Martinez sunt în plin procss de divorţ, ei anunţându-şi separarea după 5 ani petrecuţi împreună printr-o scrosoare adresată revistei People.

 


Cei doi sunt căsătoriţi de 2 ani şi au împreună un băieţel, Maceo Robert, născut în 2013.

 

Cu inima grea ne-am hotărât, în sfârşit, să divorţăm. Vom merge înainte cu dragoste şi respect unul pentru celălalt şi cu dorinţa de a face ceea ce e mai bine pentru fiul nostru. Nu ne dorim unul pentru celălălt decât fericire. Sperăm că veţi respecta viaţa noastră privată şi pe cea a copilului nostru în această perioadă dificilă pentru noi’.

 

Cei doi au avut o viaţa de cuplu foarte discretă, iar motivele acestui divorţ nu sunt precizate. Potrivit unui apropiat al cuplului, relaţia şi-a incheiat pur ş simplu cursul, iar cei doi se despart în termeni amicali.


 

Halle Berry şi Olivier Martinez s-au cunoscut în 2010 şi s-au casătorit în Franţa în iulie 2013. Actriţa era atunci însărcinată, Maceo venind pe lume în luna octombrie.

 

Halle Berry este la cel de-al treilea divorţ, ea mai fiind casatorita cu jucătorul de baseball David Justice şi cu compozitorul Eric Benet. Olivier Martinez este la primul divort.

 

Foto: Hepta