Hagi a divorțat de prima nevastă, la scurt timp de la nuntă. Motivele sunt amuzante!

.

Puțină lume știe că Hagi a mai fost însurat o dată, acum 29 de ani, înainte de căsătoria cu Marilena Vlahbei, actuala soție și mama celor doi copii ai săi. Căsnicia cu Lena Celnicu a durat mai puţin de doi ani, iar motivele de divorț au fost de-a dreptul amuzante.

Pe 15 iulie 1990, Gheorghe Hagi s-a însurat cu Lena Celnicu, o tânără machidoancă, născută în aceeași zi cu el si toată lumea credea că relația lor este una perfectă. Însă povestea lor de dragoste, desprinsă din filmele cu final fericit, de la Hollywood, s-a evaporat ca un balon de săpun, când nimeni nu se aștepta. Potrivit celor prezenţi la marele eveniment, mirii nu s-au sfiit să discute aprins şi în contardictoriu chiar în biserică, tensiunile dintre ei fiind cât se poate de evidente pentru toată lumea.


Hagi a motivat că ‘n-a fost sa fie’, dar motivele invocate în cererea de divorţ depusă la Tribunalul Constanţa au fost incredibile, potrivit bzi.ro.

Astfel, regele fotbalului românesc a rupt căsătoria cu Lena Celnicu pentru că a întârziat cu pâinea la masă şi ar fi pus miere în cafea în loc de zahăr.

Potrivit bzi.ro, acţiunea a fost respinsă de magistraţi, însă Hagi a mutat procesul la Bucureşti. Fără câştig de cauză, Hagi a luat tribunalele la rând, pe cel din Oradea, din Braşov şi, în final, din nou Bucureşti, unde a şi reuşit să divorţeze.


Fosta soţie s-a ales cu suma de 300.000 de dolari de pe urma divorţului şi şi-a refăcut viaţa prin 2004. În schimb, Hagi nu a stat prea mult singur, ci s-a căsătorit cu actuala soţie în 1995, cu care are doi copii, Ianis şi Kira.

„Viața mi-a dat de toate: sport, fotbal, sunt celebru şi am o familie incredibilă. Am o nevastă care e cu mine, care mi-a dat doi copii și care mă susţine şi pentru ceilalţi 200. Dacă nu mă susţinea ea, îmi lua toţi banii. Îi mulţumesc pe această cale. Îmi spune din când în când «dar nu îmi zici şi mie că mă iubeşti»? E mai greu, că eu zic mai greu. Dar ea ştie că ţin la ea. Și ea ține la mine’, a declarat Gheorghe Hagi despre actuala soţie.


 

foto: bzi.ro si eva.ro