Gwen Stefani are o nouă relație. Iubeşte un bărbat sexy şi amuzant

 Florentina Liutic
.

După multe zvonuri legate de noul cuplu de celebrități, Gwen Stefani și Blake Shelton, cei doi jurați de la ,,The Voice” au recunoscut în sfârșit că sunt împreună.

 

gwen2

 

Cei doi nu se mai puteau ascunde foarte mult de presă, mai ales după ce la petrecerea tematică de Haloween, organizată de Maroon 5, ei au dat dovadă de gesturi de afecțiune în public. Înainte de a fi împreună, cei doi au fost buni prieteni mult timp.

 

gwen

Pe lângă muzică, cei doi au în comun faptul că anul acesta fiecare a trecut printr-un divorț. Gwen Stefani s-a despărțit de soțul ei Gavin Rossadale, după 13 ani de căsătorie, iar cântărețul de muzică country, Blake Shelton, s-a despărțit de soția sa Miranda Lambert după patru ani de căsnicie.

 

gwen1

 

Gwen Stefani a avut de-a lungul timpului numai cuvinte laudă despre noul ei iubit care este și colegul ei la show-ul ,,The Voice”, spunând despre el că este sexy și amuzant. Totodată, cei doi au fost suprinși în timpul show-ului flirtând unul cu celălalt.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton