Prin ce greutăți a trecut Mioara Velicu în carieră: „Au fost cazuri când au fost cei decedați pe masă și...”

 Ifrim Georgiana
.

Într-un interviu recent, Mioara Velicu a spus prin ce greutăți a trecut în cei șaizeci de ani de carieră. Aceasta a recunoscut că a încercat întotdeauna să-și țină problemele persoanale departe de ochii publicului, măturisind că artiștii sunt nevoiți să „se prezinte frumos' în fața celor care îi aplaudă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Prin ce greutăți a trecut Mioara Velicu în carieră. Mioara Velicu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Aceasta și-a început cariera artistică în anul 1963, pe vremea când avea vârsta de 19 ani. Solista a susținut concerte în toate colțurile țării și a primit numeroase distincții pentru activitatea sa profesională. Recent, aceasta a vorbit despre momentele dificile din cariera sa, când, apăsată de problemele personale, a fost nevoită să susțină spectacole.

m-9m-9

Solista de muzică populară a declarat că nu a uitat niciodată versurile melodiilor sale, însă nu exclude ca acest lucru să se întâmple în viitor.

Citește și: Ce pensie are Mioara Velicu, după ce a cântat 60 de ani.Artista a făcut împrumut la bancă să plătească datoriile

Citește și: Gheorghe Turda, în scandal cu Mioara Velicu, după emisiunea lui Denise Rifai:”Minte cu nerușinare!”

Citește și: Ce vedete îi iau la roast pe jurații de la Stand-Up Revolution, în ediția specială. Dan Badea, în lacrimi după momentul soției:„Plânge la o emisiune de umor'

Citește și: Niculae Bădălău a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Vicepreședintele Curții de Conturi va petrece sărbătorile în închisoare

Prin ce greutăți a trecut Mioara Velicu în carieră

Artista a susținut că problemele sale personale nu au interferat niciodată cu activitatea profesională. Atunci când se află pe scenă, Mioara Velicu oferă publicului o prestație impecabilă și face abtracție de problemele din viața de zi cu zi.

„Nu știu să fi uitat vreodată versurile, dar nu pot să promit în continuare. Dacă am uitat, am improvizat, pentru că lumea nu trebuie să știe ce am pățit eu. Chiar și atunci când suntem necăjiți și avem probleme acasă, publicul nu trebuie să știe. Noi trebuie să ne prezentăm frumos în fața lor. Au fost cazuri când au fost cei decedați pe masă și artiștii au trebuit să fie la spectacole', a susținut cântăreața, potrivit fanatik.ro.

„Îmi doresc să am un strănepot sau o strănepoată'

Mioara Velicu a recunoscut că și-ar dori să mai aibă un strănepot sau o strănepoată.

„Mă bucur de sănătate, îmi doresc să am un strănepot sau o strănepoată', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„Nu sunt înnebunită să primesc titluri sau distincții'

Mioara Velicu a susținut că nu cântă pentru distincții, ci pentru publicul care o apreciază și o susține de atâția ani.

„Am mai primit titlul de cetățean al Bârladului, al Tecuciului… E o recunoaștere a județului (n.r.: se referă la Galați) din care am plecat și că sunt oameni care au făcut ceva din toate domeniile. Dar nu sunt înnebunită să primesc titluri sau distincții sau nu știu ce.

Pe mine mă interesează să cânt. Să mă placă publicul. Să aduc cântece noi de fiecare dată. Vreau să am activitate, chiar dacă am 60 de cântec și 78 de viață vreau să merg înainte pe drumul cântecului. Îmi place ceea ce fac, pentru că publicul mă iubește și sunt datoare cu cântece noi de fiecare dată', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton