Ce greutăți a întâmpinat Andreea Bălan ca mamă singură și cine i-a fost de ajutor: „Trei ani am avut nopţile fragmentate. Fără ea, viaţa mea ar fi foarte grea” / EXCLUSIV

.

Andreea Bălan își adoră fiicele, însă recunoaște că a întâmpinat numeroase greutăți ca mamă singură. După despărțirea de tatăl micuțelor, cea care i-a fost de mare ajutor în creșterea lor a fost mama ei. De asemenea, și bona a jucat un rol important. Jurata de la „Te cunosc de undeva' ne-a povestit că, timp de trei ani, nopțile ei au fost fragmentate din cauza nevoilor celor mici. Din fericire, acum, după ce și mezina Clara a crescut, lucrurile au devenit ceva mai simple.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


În pozele și filmările de pe Instagram, totul pare simplu… Care sunt cele mai mari provocări de care ai parte, ca părinte? Sau care sunt momentele în care simți că-ți este greu, că nu te descurci?

Orice părinte ştie că nu e simplu, dar este extraordinar de frumos. Cu cât fetele cresc, mi se pare mai uşor, deoarece sunt foarte cuminţi şi ascultătoare. A fost greu până anul acesta, deoarece Clara încă se trezea noaptea de două ori să bea lăptic, iar eu am avut timp de trei ani nopţile fragmentate, în timp ce ziua aveam filmări sau concerte. Acum, Clara vorbeşte şi deja e uşor, spune ce simte sau dacă o doare ceva. Totodată, fiind două fetiţe, se joacă împreună şi uneori pot să le iau cu mine atunci când am filmări scurte sau evenimente unde pot socializa şi ele.


Citește și: Ce se întâmplă acum în viața amoroasă a Andreei Bălan:„Un bărbat puternic care știe ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara:„Mulți au crezut că îl decad din drepturi’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Adda, la câteva luni după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. A postat imagini cu pielea ei:„Sunt încă în celule, dar…’


Citește și: Nicole Cherry și-a schimbat numele după căsătorie. Cum e trecută acum în buletin:„Era un musai, nu puteam să trișez’

Ce greutăți a întâmpinat Andreea Bălan ca mamă singură și cine i-a fost de ajutor

Știm că te ajută mama ta, dar mai ai și alt ajutor? O bonă?

Mama este stâlpul casei şi ea are grijă de noi trei. Locuieşte cu noi de doi ani şi fără ea, da, viaţa mea ar fi foarte grea. Totodată, ea a fost prezentă din prima zi de viață a Ellei şi locuia lângă noi, iar bonă avem de când avea Ella 3 luni.


Fetele merg la grădiniță, din câte știu. Cum este această experiență? S-au acomodat?

Da, merg la o grădiniţă care este chiar lângă casa noastră şi le place foarte mult. Fac multe activităţi frumoase şi au evoluat foarte frumos.

Cum percep ele faptul că mama lor este celebră? Ce știu ele despre tine, despre cariera ta, despre munca ta?

Ele ştiu că mami cântă, dansează şi patinează, şi au înţeles că oamenii mă cunosc deoarece apar la TV. Îmi ştiu aproape toate piesele, vers cu vers, și cântăm, dansăm împreună mereu, mergem la patinoar şi, pe lângă toate acestea, mai iau lecţii de streetdance şi de engleză.


Cum își educă artista fetițele

Te-ai lovit de vreo situație în care fetele să aibă de suferit, poate, de pe urma faptului că au părinți celebri? Chiar, ce le-ai explicat despre bullying, despre faptul că, uneori, copiii pot fi răutăcioși?


Absolut deloc. Sunt prea mici pentru astfel de situaţii, iar în locurile în care merg cu ele sunt copii educaţi frumos. O să vină vremea mai târziu să povestim despre acest subiect, dar nu acum.

Fetele în ce măsură au acces la telefon, tabletă, social media?

Au 3 şi 5 ani. Nu au tablete, iar accesul la telefon este doar atunci când fac video call cu noi. Desenele animate le văd doar la televizor.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!