Gravidă în nouă luni, Andreea Ibacka a făcut un gest care l-a șocat pe Cabral: "N-am zguduit copilul!"

 Dumba Gabriela
.

Aventurile Andreei Ibacka, gravidă în nouă luni, sunt de domeniul SF! Cabral a fost și el șocat, la rândul său, de curajul soției sale, care s-a încumetat să sară un gard de 2.5 metri. Andreea Ibacka a liniștit pe toată lumea care o urmărește pe rețelele de socializare, povestind că totul s-a terminat cu bine și că „nu a zguduit copilul”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Ibacka mai are puțin și naște al doilea copil, dar nici vorbă de viața în balansoar și masaj la tălpi. Soția lui Cabral și-a păstrat spiritul de aventură și a ținut și pe toată lumea la curent cu ceea ce a făcut.

126099464-1147067585753191-7778046677489469515-n126099464-1147067585753191-7778046677489469515-n

„M-am găsit într-o situație în care n-am avut altă variantă. Am rămas blocată.

Nu puteam să ies nici din curte, pentru că toate porțiile erau închise, nu puteam să intru nici în casă, pentru că toate ușile erau închise, și nici măcar să folosesc mașina, pentru că mașina se încuiase cu telefonul, cheile de la casă, cheile de la mașină, practic cu tot. Gravidă în nouă luni am sărit gardul.

Gardul avea 2.5 metri, pe clasic, deci nu era un gărduleț. Cu fizicul ăsta ninja, m-a ajutat Cel de sus și n-am zguduit copilul și am reușit să sar cu prudență gardul', a explicat Andreea Ibacka, pe InstaStory.

Andreea Ibacka a fost la un pas să implice și fetița în aventura ei

Andreea și Cabral mai au o fiică, pe nume Namiko, iar micuța se afla cu mama ei când aceasta a blocat mașina cu telefonul și cu toate cheile înăuntru.

Prin urmare, Andreea Ibacka a fost cât pe ce s-o arunce pe fetiță peste gard, ca să n-o lase singură, dar a renunțat la idee.

„M-am gândit să arunc și copilul cel mare peste gard, ca să nu-l las singur în curte, pentru că urma să merg la vecini să îl anunț pe Cabral de pe alt telefon că trebuie să vină să ne descuie cumva. Am renunțat la ideea asta, era un pic prea crazy chiar și pentru mine gravidă în nouă luni', a mai spus actrița.

Citește și: Cum a devenit Ivan Patzaichin campion olimpic în 1972, după ce a concurat cu pagaia ruptă: „Important era să nu mă răstorn'

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire

Citește și: Horaţiu Mălăele, după moartea lui Ion Caramitru

Cabral a fost șocat de gestul soției sale

Cabral a povestit pe una dintre rețelele de socializare întâmplarea.

„- Bă! Sotia ta e gravidă tare, nu? Că sare gardul, de-aia întreb. Mă blochez. Mă uit iar la ecran. Era un vecin…

– Ce face?!?!

– Gardul vostru. Sare gardul vostru. Sare în stradă. Pare puțin supărată… Închide.

Sun la Andreea Ibacka. Nu răspunde. Sun iar. Nimic. Mă sună un număr.

– Alo?- Mic, sunt eu. S-a blocat ușa și am rămas blocată cu Namiko în curte. Fără chei. Nu putem nici să ieșim din curte, nici să intrăm în casă. Vii cu cheile?

– Ai sărit gardul?!??

– Păi ce era să fac, să mă pun pe plâns?! I-am explicat piticei că dau o fugă până la vecini, am sărit gardul, te-am sunat, acum sar gardul înapoi la copil. Paaaa!

Și închide.

Luna a noua. N-am ce să adaug la treaba asta. Aș concluziona cumva… dar nu-mi vine cum.

Care. Ce', a scris Cabral pe pagina de Facebook.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton