Grav bolnav de cancer, Leo Iorga se chinuie să adune bani pentru tratament: cântă stând pe scaun. Imaginea îţi rupe sufletul!

 Dumba Gabriela
.

De nouă ani, Leo Iorga (54 de ani) luptă cu diverse forme de cancer şi se chinuie să facă bani pentru tratamentele costisitoare. Solistul trupelor Compact B şi Pacifica, diagnosticat în 2010 cu cancer la plămâni, trece prin momente grele şi cântă în concerte aşezat pe scaun, iar imaginea cu el în această situaţie este dificil de suportat pentru fanii care îl iubesc.

Leo Iorga este grav bolnav de cancer si canta asezat pe scaunLeo Iorga este grav bolnav de cancer si canta asezat pe scaun

Problemele de sănătate pentru Leo Iorga au început în 2010, când a aflat că are cancer pulmonar. A fost operat la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta', din Capitală, și i s-a extirpat un plămân.

Pe parcurs, medicii i-au descoperit şi alte probleme la fel de grave. În toamna anului 2013 a suferit o operaţie noninvazivă pe creier, pentru extirparea unei tumori benigne. A recidivat în primăvara lui 2014, fiind operat atunci de medicii Sergiu Stoica şi Mihai Crăciun.

De parcă nu ar fi fost de ajuns acest chin, în iulie 2015, Leo a suferit o altă operaţie la Fundeni, pentru extirparea unei tumori de pe glanda suprarenală. Artistul nu s-a lăsat înfrânt și a fost tocmai în Cuba în urmă cu doi ani pentru a face un vaccin-minune, care ar distruge celulele bolnave.

Însă anul trecut cancerul i-a revenit la plămâni și acum urmează un nou tratament în Germania. Terapia costă zeci de mii de euro, iar artistul nu își poate permite să renunțe la concerte nici când se simte rău, scrie click.ro. Dedicat admiratorilor lui, însă și presat de problemele financiare, Leo Iorga se străduieşte să iasă din casă şi să onoreze concertele, mai cu seamă că fanii nu l-au uitat.

Zilele trecute, solistul trupei Pact a cântat pe scena Berăriei H din Capitală, unde pe toată durata concertului a stat pe un scaun. Doar la final a putut să se ridice pentru a mulţumi fanilor săi pentru prezenţă şi pentru ropotele de aplauze.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton