Cum trec Grațiela și Andrei Duban peste o ceartă, după 11 ani de căsnicie: "Secretul este..."

.

Grațiela Duban a dezvăluit cum se încheie certurile din familia ei cu Andrei Duban, după 11 ani de căsnicie. Deși de iubesc ca la început, nu este doar lapte și miere în familia lor, însă secretul longevității căsniciei constă în ceea ce se întâmplă după o ceartă. Ce a dezvăluit, prin urmare, Grațiela Duban despre momentele mai puțin plăcute din casa lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Grațiela și Andrei Duban au una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2010, iar un an mai târziu au decis să pășească împreună în fața altarului. Chiar dacă de când au spus „DA' au trecut deja 11 ani, aceștia se iubesc în continuare ca în prima zi. În ciuda certurilor normale oricăi relații, desigur!

Cum trec Grațiela și Andrei Duban peste o ceartă


„Secretul unei căsnicii de lungă durată este comunicarea. După aceea, dacă înveți să comunici cu partenerul de viață, înveți să știi să lași de la tine cât trebuie, înveți să spui iartă-mă, înveți să nu ai orgolii și înveți să fii o echipă.

La noi nu există ca eu să las mai mult sau Andrei.

Când ne certăm și nu vrea să facă niciunul primul pas, așteptăm să ne treacă starea și venim unul către celălalt și spunem: „Îmi pare rău, știu că am greșit.' Și atunci, și din partea cealaltă se spune: „Da, poate și eu am exagerat cu asta', a spus Grațiela Duban pentru Spectacola.


Citește și: Ce avere a făcut Larisa Drăgulescu din poze nud. De ce a vrut să semneze contract prenupțial cu soțul ei

Citește și: Boala autoimună de care suferă Xonia a intrat în remisie: „Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor’

Citește și: Andrei Ștefănescu, primele imagini cu noua iubită, Ștefania Duca: „Atât de frumos e să guști din toate experiențele’


Andrei Duban și-ar dori să se certe mai des cu Grațiela pentru că…

Andrei Duban spunea acum ceva timp că și-ar dori să se certe mai des cu soția sa, pentru că împăcarea este întotdeauna cea mai frumoasă.

„Cel mai important este că noi ne dorim foarte tare să ne certăm, doar pentru că ce dulce e împăcarea’, a spus Andrei Duban.


Andrei Duban, un bărbat gelos. Reacția Grațielei Duban la situația asta

Grațiela este o femeie extrem de atrăgătoare, dar și mai tânără cu 14 ani decât soțul ei. Din această cauză, relația celor doi nu a fost ocolită de sentimentul de gelozie, care însă a fost redresat pe parcurs.

„Gelozia a existat la început din partea lui Andrei, dar printr-o foarte bună comunicare am rezolvat și asta. Când nu dai motive, nu are de ce să fie gelos', a mărturisit ea.