Giulia Nahmany de la Ferma este extrem de bogată! Cine sunt părinții ei și cu ce avere se laudă

.

Giulia Nahmany de la Ferma este extrem de bogată, iar condițiile de trai pe care le-a găsit în echipa Bandiților sunt cu atât mai greu de suportat. Blonda care doarme pe jos la Ferma are o avere impresionantă, însă în concurs a ajuns să fure roșii și prune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Giulia Nahmany, pe care mulți abia acum o cunosc mai bine, de când a acceptat provocarea Ferma, de la Pro TV, este mai bogată decât ați putea crede. Blonda care a intrat în concurs în echipa Orășenilor și pedepsită acum în gașca Bandiților suportă condiții foarte grele de trai provine dintr-o familie foarte bogată și a fost crescută în puf. Giulia Nahmany doarme pe jos și mănâncă ceea ce apucă, mai ales de când este în gașca Bandiților, fiind nevoită să fure roșii și prune de la vecinii lor mai avuți.


Giulia Nahmany s-a născut în Israel, apoi s-a mutat în Belgia, împreună cu părinții săi și a fost mereu o fată bogată, care a avut tot ce și-a dorit, fără să se lovească vreodată de lipsa banilor. Experiența Ferma este cu atât mai grea pentru ea.


„Eu m-am născut în Israel; părinții mei sunt de origine română, doctori de meserie și s-au întors înapoi în România pentru că România era în acel moment o țară plină de oportunități. Nu știu dacă vă aduceți aminte de perioada de Tropicana? Ei au făcut totul- și pliculețele în care puneai paiul și acel palmier a fost desenat de mama mea.

Părinții mei au muncit foarte, foate mult și poate dacă aș fi putut da timpul înapoi, le-aș fi spus să stea mai mult cu noi, cu mine și cu fratele meu. Dar înțeleg că au muncit’, a spus Giulia Nahmany.


Ce avere are Giulia Nahmany de la Ferma

În 2010, Giulia Nahmany a asistat la divorţul părinţilor săi care s-au iubit timp de 35 de ani şi au făcut împreună o avere uriaşă. După divorţ au urmat procese lungi, pe măsura averii făcute de cei doi soţi evrei. Giulia şi mama sa Daniela au cerut la partaj 15 imobile din Capitală, un apartament în Constanţa şi unul în Tecuci, o maşină de lux şi aproximativ 500.000 de euro.


Ulterior, au fost adăugate două apartamente şi 300 de obiecte de artă în valoare de peste cinci milioane de euro (obiecte de mobilier, ceasuri, statuete şi tablouri semnate de Nicolae Grigorescu, Picasso şi Edgar Degas).

În 2014, la averea de multe milioane de euro a lui Itshak Nahmany s-a adăugat şi domeniul Ştirbey din Dărmăneşti, judeţul Bacău. Pe palat şi pe parcul de 12,5 ha, evreul a plătit vinerea trecută suma de 400.000 de euro.

În septembrie, tatăl Giuliei Nahmany a murit, iar ea nu a putut merge în Israel, la înmormântare, din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19.


Giulia Nahmany de la Ferma are haine de mii de euro

Soție a unui bogat om de afaceri, Giulia are parte de tot ce își dorește: haine de la case de modă prestigioase și zeci de perechi de pantofi, toți de designer, care completează un dressing de multe mii de euro. Ținutele scumpe sunt completate de bijuterii extravagante, mai cu seamă că Giulia este și designer de bijuterii, pe lângă actriță, scriitoare, om de televiziune și, în general, orice vrea ea.

„In general, cand este vorba de haine, nu stii cat dai. Iar eu tot cumpar! Eu sunt cea care alege tinutele, nu prea ma ajuta nimeni. Am haine comode, toate de firma. Rochia neagra nu trebuie sa lipseasca niciodata. Hainele sunt luate din strainatate si sunt de firma. Rochia din Israel este facuta toata de mana, este extraordinara, nu poti descrie in cuvinte. Am zeci de perechi de pantofi, foarte comode si simple. Am cizme si pentru vara’, a declarat Giulia.


Giulia Nahmany și soțul ei, Cătălin, s-au cunoscut în anul 2008 și au împreună două fiice, Stephanie și Caroline. Giulia vorbește 4 limbi, ebraică, română, engleză și franceză, însă studiile nu îi sunt de mare ajutor la Ferma pentru că este catalogată de ceilalți concurenți drept leneșă și fițoasă.


Giulia Nahmany: „Am cinematograf în casă’

Giulia Nahmany admite că se bucură de lux și opulență și averea pe care o are de la părinții săi, cumulată cu cea a soțului bogat îi oferă o viață ca-n filme.

„Am o viață foarte frumoasă, am o casă foate frumoasă pe care ne-am construit-o, probabil am anumite lucruri pe care alții nu le au – cum ar fi cinamatograf în casă. Am fost și în Hollywood, am jucat cu Jane Seymour, am fost în cele mai mari cercuri. Recunosc, trăiesc în balonul Giuliei, într-o lume fantastică’, spune Giulia Nahmany de la Ferma.


Cu cine nu se înțelege Giulia Nahmany în Ferma

Întrebată cu ce persoană nu s-ar putea înțelege în cadrul emisiunii Ferma, Giulia a răspuns: „Nu prea rezonez cu persoanele care au acea lipsă de educație primară.Și nu vorbesc aici de școli și facultăți sofisticate. Vorbesc despre acel minim bun-simț și care nu respectă regulile de conduită, care cred că doar ei au dreptate’.

„Acea persoană care este foarte egocentrică. Cu siguranță cu o astfel de persoană mi-ar fi mai dificil să colaborez. De asemenea, nu cred că m-aș înțelege nici cu oamenii care sunt răutăcioși, eu sunt o persoană foarte bună, sunt mereu dornică să ajut, nu cred că am pic de răutate în mine.’, a mai spus Giula Nahmany.


În continuare, vorbind despre persoanele alături de care crede că ar face o echipă bună la Ferma, Giulia Nahmany a adăugat:

„Cred că aș face echipă bună cu persoane interesate de latura spirituală, pline de compasiune, care sar în ajutorul celorlalți oameni și care au un suflet bun, pur și simplu’.

De ce îi este cel mai teamă Giuliei Nahmany la Ferma

Întrebată, înainte de competiția Ferma, care sunt cele mai mari frici cu care intră în competiție, Giulia Nahmany a spus:

„Cred că perioada pe care o voi petrece în Fermă
va fi un test ultim pentru mine, să-mi demonstrez mie că sunt detașată
de toate lucrurile materiale și că pot să trăiesc cu adevărat prezentul –
fără așteptări, fără dezamăgiri.
Mi-e însă teamă că o să clachez, că mintea mea îmi va spune la un moment dat că nu sunt capabilă să duc totul la capăt.

Bineînțeles, mă gândesc cu
puțină teamă și la provocările fizice pentru care nu voi fi pregătită,
însă nu pot să numesc ceva anume.’