Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, despre America Express 2024: „E prima dată când participăm la un reality show și....”

.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează una dintre cele nouă echipe care va concura la următorul sezon al emisiunii „America Express'. Dornici de aventură și provocări, artista și soțul ei au acceptat imediat să ia parte la show-ul de Antena 1 și spun că relația lor consolidată va reprezenta un atuu în competiție. Iată primele declarații ale acestora!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu 15 ani, iar cei doi și-au unit destinele în anul 2012. Artista și fratele lui Șerban Huidu au împreună doi copii, pe Antonia și Mika, si spun că nu-și doresc să-și mai extindă familia, căci sunt „în formulă completă’.

În următorul sezon al emisiunii „America Express’, vor putea fi urmăriți Ionuț Rusu și George Tănase, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Romică Țociu și Cătălin Țociu, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Ada Galeș și Antoneta Galeș, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Iulia  Albu și Mike, Alexia și Aris Eram.


Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații despre America Express 2024: „Ne va întări și mai mult relația’

Citește și: Iulia Albu, primele declarații despre participarea la America Express: „Iubitul meu îmi cântă la vioară, dar nu întotdeauna îmi cântă și în strună'

Citește și: Andreea Bălan i-a dat replica lui Cătălin Bordea, la iUmor: „Aș putea să am o aventură cu tine, doar că…'

Citește și: Dana Marijuana și iubitul ei au decis să se mute separat: „Nu o să-mi fie greu să mă despart…’. Ce se întâmplă cu relația lor


Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, despre participarea la America Express 2024

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează una dintre echipele de la America Express 2024. Cei doi spun că au acceptat această provocare pentru că le plac „obstacolele’, însă își doresc să fie cunoscuți de cei de acasă într-o ipostază cu totul nouă.

„Pentru noi America Express’ este poate aventura vieții. Ne așteptăm să fie pe cât de frumos pe atât de greu, însă suntem un cuplu extrem de unit care a trecut prin multe încercări, așa că nu ne speriem prea ușor de obstacolele care vor apărea în calea noastră. Faptul că avem susținerea copiilor, a familiei și a prietenilor ne motivează și mai tare să dăm tot ce avem mai bun în această emisiune concurs. E prima dată când participăm la un reality show și ne dorim mult să ne descoperiți exact așa cum suntem în viața de zi cu zi. Noi suntem the badass couple așa că să înceapă America Express’, au declarat cei doi, potrivit a1.ro.


Cum s-au cunoscut Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 10 ani, pe vremea când el era cameraman la un post de televiziune. La început, artista nu și-a dorit o relație cu fratele lui Șerban Huidu, însă , în cele din urmă, a făcut primul pas și l-a invitat la ziua ei de naștere.


„Pe vremea aceea lucram la un post de televiziune. Filmam și ne-am întâlnit pe holuri. Era într-o fustiță roșie, scottish. Îmi plăcea ca apariție, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta. Ne-am întâlnit de câteva ori. M-a invitat la ziua ei’, a povestit Vlad Huidu la Teo Show.

Sursa foto: Facebook