Gisele Bundchen – Căsătoria ei este în pericol?

 Florentina Liutic
.

Relaţia dintre Gisele Bundchen şi soţul ei, Tom Brady, pare din ce în ce mai fragilă, iar ziarele americane scriu despre iminentul lor divorţ.

 

gisele2

 

Potrivit unui apropiat al celor doi, citat de revista People, top modelul şi jucătorul de baseball trec printr-o perioadă dificilă, anul acesta nefiind deloc uşor pentru ei.

 

Nivelul de stres în acest cuplu a crescut mai ales în timpul sezonului de fotbal american. Şi cum cei doi pun pe primul loc atât cariera cât şi viaţa de familie, le-a fost extrem de greu să menţină un echilibru.

 

„Tom s-a concentrat atât de tare asupra carierei sale, încât Gisele s-a simţit neglijată. Şi de aici au apărut şi neînţelegerile'.

 

gisele

 

Pe de altă parte, există o serie de persoane din anturajul lor care spun că se înţeleg perfect. Iar Gisele şi Tom fac parcă tot posibilul să demonstreze că între ei nu există tensiuni. Astfel, top modelul i-a urat La mulţi soţului ei într-o manieră foarte specială.

 

A publicat o fotografie cu ei la mare, sărutându-se şi ţinându-şi pe umeri copiii, iar mesajul este o adevărată declaraţie de dragoste: „La mulţi ani, iubirea mea! Suntem binecuvântaţi să te avem în vieţile nostre. Mulţumim pentru dragostea pe care ne-o dăruieşti. Te iubim.' A încercat astfel Gisele să spulbere zvonurile sau pur şi simplu cei doi se iubesc ca în prima zi?

 

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton