Gina Pistol a suferit de sindromul copilului sărac: "Mă uitam la cei din jurul meu care aveau familii și..."

.

Gina Pistol a dezvăluit că în copilărie suferea de sindromul copilului sărac, având în vedere greutățile cu care se confrunta familia ei atunci când vedeta era copil. Mai mult decât banii, Ginei Pistol i-a lipsit, însă, tatăl ei și vedeta mărturisește acum cât de greu i-a fost să crească fără el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Părinții Ginei Pistol au divorțat când ea avea doar șase ani, iar aceștia s-au luptat pentru custodia ei. Într-un final a rămas la mamă, iar tatăl a ales să-și petreacă restul zilelor alături de o altă femeie. Aceasta din urmă era agresivă cu Gina, problemă care se adăuga lipsei banilor, situații care au transformat copilăria vedetei într-o amintire urâtă.

Gina Pistol era foarte săracă în copilărie


Gina Pistol și-a deschis sufletul în cadrul podcastului ‘Fain & Simplu cu Mihai Morar’ și a vorbit despre momentele mai puțin plăcute ale copilăriei sale. Iubita lui Smiley a avut o copilărie grea, mărturisind că s-a confruntat cu „sindromul copilului sărac’.

‘Eu când am fost mică, am fost și săracă. Și, cumva, sindromul copilului sărac face lucrul ca să fie plăcut. Mă uitam la cei din jurul meu care aveau familii, cu mamă și tată, aveau o situație financiară mai bună.

Cumva, dacă ai financiar, ești mai bine poziționat pe scara socială, ești mai bine văzut și eu trebuia să fac eforturi mari ca să mă încadrez și eu, ca să mă pierd printre ei’, a mărturisit Gina Pistol acum ceva timp.


Citește și: Cine sunt juraţii noului sezon Splash! Vedete la apă, de la Antena 1:„Nu vreau să văd oameni care renunță

Citește și: Mihai Costea rupe tăcerea la 8 ani de când s-a despărțit de Daniela Crudu: „Aceste lucruri nu-ți fac bine, ca fotbalist


Citește și: Cum a slăbit Adele 45 de kilograme și la ce obiceiuri a renunțat: „Dacă aș fi continuat să…

Prin ce a trecut Gina Pistol după ce au divorțat părinții ei

Gina Pistol a rămas în grija mamei, după ce părinții ei au divorțat. Vedeta Antena 1 a povestit cum s-a simțit atunci și cât de traumatizantă a fost pentru ea separarea familiei.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când (oftează)… ai mei se despărțiseră (…). Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui.


Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment’, a spus Gina Pistol în podcastul lui Mihai Morar.

Iubita lui Smiley a dezvăluit că în prezent nu are niciun fel de relație cu tatăl său.


„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul „tată' nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta’, a mai spus Gina Pistol.


Cum a reușit Gina Pistol să-și depășească mai târziu condiția de copil sărac

Gina Pistol spune că lipsa tatălui și sărăcia nu au împiedicat-o să ajungă unde este astăzi pentru că a avut alte atuuri de care s-a folosit să urce pe scara socială.

‘Eram foarte simpatică, eram foarte haioasă, glumeață, ajutam toată lumea. Asta eram. N-aveai cum să nu mă placi, reușeam ușor să fiu plăcută. Eu eram așa de fel, adică nu mi se pare că făceam mari eforturi, nu era o mască. Chiar dacă nu-mi convenea ceva pe moment, mă deranja ceva la cineva, preferam să nu-l zic.


Pentru că, la fel, crescând fără tată și fiind o fetiță drăguță, frumoasă, cum știi, oamenii… cel puțin bărbații mă tratau… mai ales și când am apărut și în reviste. Am auzit glume proaste și când am mai crescut și am început să dau cu ei de pământ, când întâlneam bărbați care făceau glume misogine și erau mai nesimțiți, dădeam cu ei de pământ‘, a mai mărturisit Gina Pistol în cadrul podcastului.