Gina Pistol, Smiley și fetița lor, sub puterea cifrei 9! Ce semnificație are 9 în numerologie

.

Coincidență sau nu, Gina Pistol, Smiley și fetița lor sunt sub puterea cifrei 9. Mai exact, Gina este născută pe 9 decembrie, fetița pe 9 martie, iar Smiley pe 27 iulie – cifre care adunate ne dau tot 9. În numerologie, se spune că persoanele marcate de această cifră sunt pline de compasiune, dragoste și blândețe, dar se detașează greu de trecut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol a devenit mamă pe 9 martie 2021, prin cezariană, ceea ce înseamnă că această zi a fost aleasă în mod intenționat pentru a o aduce pe lume pe fiica ei și a lui Smiley. Având în vedere că Gina este născută tot într-o zi de 9, pe 9 decembrie 1980 mai exact, nu poate fi o coincidență ziua în care a devenit mamă pentru prima oară. Pe de altă parte, Smiley este născut pe 27 (2+7=9) iulie 1983.


Numărul 9 este considerat a fi un umanitar. Nu este neobișnuit pentru indivizii a căror personalitate este marcată de această cifră să își dorească să salveze/să ajute lumea sau măcar oamenii din comunitatea din care fac parte. Cei mai mulți dintre cei născuți cu această cifră proeminentă în harta lor sunt altruiști, generoși și toleranți.


Acești indivizi sunt aici sa să învețe să îi înțeleagă pe cei din jur și să muncească spre binele tuturor. Lecțiile adiacente sunt marcate de necesitatea de a învăța să renunța la trecut și la ceea ce este vechi precum și să îi ierte atât pe cei care greșit față de ei, cât și pe ei înșiși.

Citește și: Gina Pistol a născut o fetiță.Smiley a devenit tătic pentru prima dată

Citește și: Cum se antrenează Gina Pistol și Smiley înainte să devină părinți:’Îmi pun ceasul să sune la 2-3 noaptea…’


Citește și: Cum
s-au filmat Gina Pistol și Smiley înainte să devină părinți.Au arătat
tuturor cum decurg certurile conjugale, în familia lor!

Una din caracteristicile principale ale acestui număr este nevoia de a învăța să renunțe la ceea ce nu mai folosește prezentului, pentru a putea privi înainte, către viitor, potrivit hartanumerologica.ro.

Persoanele marcate de această cifră au un puternic spirit creativ și un șarm personal deosebit. Ei descoperă satisfacția și succesul oferind lumii ceea ce au mai frumos.


În astrologie numărul 9 îi este asociat Fecioarei,  zodie în care predomină meticulozitatea, analiza și  chiar puterile vindecătoare, dar și critica exagerată,  uneori dusă la extrem.

În schimb, în Tarot, 9 este asociat cărţii numită „Ermitul’ – a  9-a carte, un caracter solitar, care controlează  perfect elementul pământ’ și nu numai,  omul din spate care este de fiecare dată  la locul și timpul potrivit, potrivit zenivers.ro.

Află cum se calculează cifra destinului in numerologie!


Atributele cifrei 9

Printre atributele cifrei 9, numerologii au identificat:

  • Talentele înnăscute, introspecția, integritatea personală, unitate, adevăr, perfecțiune, acord, dizolvarea atașamentele egoiste, etică, acoperirea universală, relații publice, răspunderea , tăria de caracter, egoismul (în sensul de a învăța să spunem NU) abilitățile creative

  • Sensibilitatea, talentul, suflete vechi, înțelegerea, discreție, rezolvarea problemelor, iubirea de sine, libertate, popularitatea, eternitatea, generozitatea, geniul artistic, excentricitatea, comunicarea, influență, filantropia, misiunea vieții, obligația, potrivit ce-spun-astrele.ro.
  • Misticismul, credința, optimismul, înțelepciunea divină, sacrificiu de sine, karma, legile spirituale universale, iluminarea spirituală, slujirea altora, idealism ridicat, simpatie și empatie, clarviziunea, toleranță, umilință, altruismul, trezirea spirituală, fiind un exemplu pozitiv, bunăvoința, artizanii Luminii, caritate și perfecțiune.