Gina Pistol și Rona Hartner au cântat împreună. Duet de senzație, la aniversarea lui Jo: „Am făcut-o și pe asta”

 Ifrim Georgiana
.

Gina Pistol și Rona Hartner au cântat împreună. Ieri, pe 29 august, cântăreața Jo a împlinit 28 de ani și a marcat acest eveniment printr-o petrecere fabuloasă. Pe lista invitaților, s-au aflat și Gina Pistol și Rona Hartner, care au făcut un duet neașteptat. Întregul moment a fost filmat, iar partenera lui Smiley a susținut că a avut parte de un spectacol pe cinste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În mai multe rânduri, Gina Pistol a susținut că are o pasiune pentru muzică și chiar și-a antrenat vocea sub coordonarea unor profesioniști în domeniu.  Mai mult, Smiley a declarat că partenera sa a petrecut destul de mult timp în studiul Hahaha Production, întrucât și-a dorit să vadă cu ochii ei cum ia naștere o melodie. În luna iunie, Gina Pistol a urcat pe scenă alături de Smiley și au intepretat o piesă împreună. Acum, la aniversarea artistei Jo, blondina a cântat alături de Rona Hartner, iar întregul moment a fost filmat și postat pe rețelele de socializare.

gina-1gina-1

Gina Pistol și Rona Hartner au cântat împreună. Fanii prezentatoarei de la Chefi la cuțite au fost surprinși s-o vadă în această ipostază. Iată cum a descris aceasta întreaga experiență!

Citește și: Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la 41 de ani.A slăbit 23 de kilograme

Citește și: Smiley și Gina Pistol, vacanță romantică în Grecia. De ce surpriză a avut parte artistul:„Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie'

Citește și: Betty Stoian susține că nu a primit banii la concertul la care a cântat cu Tzancă Uraganu, în locul lui Florin Salam:”Am cerut o sumă modică”

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu confirmă divorțul de pilotul de raliuri. Cei doi nu mai locuiesc împreună:„Este adevărat'

Gina Pistol și Rona Hartner au cântat împreună

Gina Pistol și Rona Hartner au interpretat melodia „Cine iubește și lasă', aparținând Mariei Tănase. Cele două au făcut un duet de senzație, având în vedere rarele momente în care partenera lui Smiley urcă pe scenă.

„Am făcut-o și pe asta. Ce să mai zic…înainte să urc pe scenă mă gândeam, având un gol imens în stomac, mă gândeam: „Cum era, mă, versul? Ce venea după?'. Nu pentru că aș avea pretenții de cântăreață (cu toate că acasă, la duș, cânt foarte bine), dar nu voiam să stric acest moment. Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje frumoase, pentru toate pozele și filmulețele, pentru energia voastră minunată…și pentru toate cadourile pe care le-a primit Josephine din partea unor oameni minunați, oameni pe care nu-i cunoaștem.

Vă mulțumesc pentru că ați fost MI-NU-NAȚI! Iar tu, @smiley_omul, tu ai fost FABULOS! Felicitări tuturor artiștilor care au urcat, aseară, pe scenă! Felicitări oamenilor din spatele scenei, care au muncit pentru acest spectacol!', a susținut Gina Pistol potrivit Wowbiz.ro.

„Mă duc şi eu la studio'

Gina Pistol și Smiley au o pasiune comună pentru muzică. Pe rețelele de socializare, aceasta a scris că obișnuiește să petreacă destul de mult timp în studio, fiind interesată de tot procesul pe care îl parcurge o melodie până la lansare.

Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!', a declarat frumoasa blondină.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton