Gina Pistol a izbucnit în lacrimi la TV. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Smiley și cum a motivat gestul

.

Sezonul 8 al Chefi la Cuțite a fost unul presărat cu momente emoționante, mai ales în timpul audițiilor. Gina Pistol a plâns mult din cauza poveștilor copleșitoare pe care le-a auzit. Simpatica blondină de la Antena 1 a fost foarte sensibilă în acest sezon al emisiunii, asta poate și pentru că venirea pe lume a unui copil a sensibilizat-o și a făcut-o să trăiască totul altfel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Așa s-a întâmplat și în ediția specială a emisiunii Chefi la Cuțite. Campania Ajut eu! i-a provocat pe cei trei chefi să pregătească farfurii cu mâncăruri de senzație, pentru ca vedetele să liciteze pentru ele și banii să ajungă la familii nevoiașe.


Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au pregătit niște farfurii cu preparate senzaționale pe care le-au scos la licitație, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii Chefi la cutite, cu scopul de a veni în ajutorul Tudoriței, gala Ajut eu!. Este vorba despre o femeie care are o poveste de viață dramatică și care își dorește să facă o școală de bucătărie.


Gina a vrut să le prezinte chefilor povestea Tudoriței, dar nu s-a putut abține sși a izbucnit în hohote de plâns. Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au încurajat-o și îmbrățișat-o pe prezentatoarea Chefi la Cuțite, extrem de emoționată de povestea Tudoriței.

Ajutată de Speak, Gina Pistol le-a prezentat celor trei chefi tema ediției: să realizeze câte 3 farfurii senzaționale pe care să le scoată la licitație pentru 11 vedete.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au realizat un antreu, un fel principal și un desert, nouă farfurii pentru 11 vedete care au venit la licitație. Printre vedetele venite să liciteze a venit și Răzvan Fodor, partenerul lui Sorin Bontea de la Asia Express, potrivit Antena1.


„Pentru farfuria lui Sorin, din principiu, o să licitez la greu. Cum să mănânce altcineva din farfuria lui tăticu`?’

Chefii au fost și ei impresionați de povestea Tudoriței. „Această femeie are tot respectul meu. A plecat de copil de acasă. Vreau să gătim fericiți că putem ajuta pe cineva. Am să gătesc cu sufletul’, a spus Sorin Bontea.


„Și nu este simplu să o iei de la 0 în acest fel. Tudorița este un exemplu pozitiv. Nu accept nimic sub 1000 de euro. Este bine să știi că întorci ceva din arta ta de cineva care are nevoie‘, a spus și chef Dumitrescu.


La rândul lui, chef Cătălin Scărlătescu a spus că nu mai e vorba despre o competiție, ci despre a face farfurii senzaționale, astfel încât vedetele să liciteze cât mai mult pentru a o ajuta pe femeie.

Chefii le-au cerut vedetelor să liciteze farfuriile la un suprapreț, ținând cont că ideea principală este aceea de a o ajuta pe Tudorița.

Însărcinată în șase luni, Gina Pistol s-a pozat cu burtica la vedere

Însărcinată în cel de-al treilea trimestru, Gina Pistol se mândrește cu burtica de gravidă. Iubita lui Smiley a vorbit despre poftele bizare pe care le are.


Citește și: INNA confirmă relația cu Deliric:Da, suntem împreună!

Citește și: Inna și Deliric, prima poză împreună. Noul iubit al cântăreței a dat lovitura și în afaceri, nu doar în dragoste:Am ajuns la un milion de euro

Citește și: Alexandra Dinu s-a întors în România! Totul despre rolul de jurat la Românii au Talent, relația cu fiul ei și viața sentimentală:„Cred în căsătorie/ EXCLUSIV

Citește și: Flavia Mihășan este însărcinată a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă:„Ne-am dorit ca între copii să nu fie diferență mare de vârstă/ EXCLUSIV


„Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți, a spus vedeta.

Iubita lui Smiley a mărturisit că a avut poftă de hummus atunci când s-a întors de la filmări.