Gina Lollobrigida: mireasa octogenara

.

Gina Lollobrigida: mireasa octogenara

Gina Lollobrigida: mireasa octogenara


Actrita italiana ce implineste anul viitor 80 de ani a ajuns una dintre cele mai invidiate dive longevive, dupa ce-a anuntat ca se va casatori cu un barbat cu 35 de ani mai tanar decat ea.

Gina Lollobrigida, candva rivala nu mai putin celebrei Sophia Loren, a hotarat sa isi petreaca viata alaturi de un foarte curtat om de afaceri din Barcelona, Javier Rigau, cu care, de altfel, se intalneste de vreo 20 de ani, de cand s-au intalnit prima oara, la Monte Carlo (pe veremea cand ea avea 53 de ani si el doar 23).


Vedeta a marturisit ca a avut mereu o pasiune pentru barbatii mai tineri, dar in cazul lui Javier, care i-a daruit un inel superb, cu un smarald de 36 de carate, e vorba de o puternica dragoste, cladita in timp.

Lollobrigida, candva numita „cea mai frumoasa femeie din lume’ va pasi a doua oara in viata spre altar la sfarsitul acestui an.

A mai fost casatorita in tinerete cu un medic iugoslav caruia in 1957 i-a nascut un fiu.

A devenit cunoscuta atat ca actrita cat si ca jurnalista (dupa interviul realizat cu Fidel Castro la inceputul anilor 70), iar in prezent se dedica sculpturii si fotografiei.


Anca Macoviciuc.