Gigi și Bella Hadid, jefuite în vacanță în Grecia! E o destinație frecventată de mulți români

.

Modelele Gigi și Bella Hadid au plecat cu multe așteptări în Grecia, în vacanță, dar s-au întors dezamăgite și în stare de șoc, deoarece au fost jefuite, fiind deposedate de multe dintre bunurile personale.

Gigi (24) și Bella Hadid (22) sunt două surori dăruite providență nu doar cu multă frumusețe, ci și cu bani pe măsură, deoarece în momentul de față sora cea mare are o avere estimată la 29 de milioane, iar mezina ține și ea aproape, cu 25 de milioane. Nu este de mirare, așadar, că cele două au căzut victimă hoților, într-un loc adorat de vedete și nu numai, unde se duseseră să se distreze în vacanță. Cele două modele s-au decis să-și sărbătorească soara mai mare, pe Alana, a cărei zi de naștere se apropia, așadar au plecat toate în Mykonos.


Gigi și Bella Hadid au fost traumatizate de incident

Din nefericire, surorile s-au întors de acolo cu un gust extrem de amar, deoarece au fost jefuite. Ulterior, Gigi a postat o fotografie pe Instagram în care și-a avertizat fanii să stea departe de Mykonos… „Nu lăsați Insta să vă păcălească! Am fost jefuite. Nu ne vom mai întoarce acolo niciodată. lol. Nu vă recomandăm. Cheltuiți-vă banii în altă parte'. Din fericire, jaful s-a petrecut în momentul în care surorile, însoțite de bodyguarzii lor, au plecat în oraș să se distreze, așadar nimeni nu a avut de suferit, pierderile fiind doar de natură materială. Se pare că celebrele modele au rămas fără bijuterii, haine, poșete și ochelari de soare, iar dacă ne gândim că surorile poartă doar lucruri de brand, paguba se ridică la o sumă considerabilă…


Deși Gigi și Bella Hadid nu au dat mai multe amănunte despre acest subiect, tatăl lor, Mohamed Hadid, a povestit că fiicele sale au fost „traumatizate' de incidentul din Mykonos.

Foto: Hepta, Instagram