Gheorghe Zamfir, despre soția cu 44 de ani mai tânără: "E un înger, nu ajungem la 80 de ani fără ea"

.

De 13 ani, Gheorghe Zamfir este cel mai fericit bărbat din lume! Spune că soția lui cu 44 de ani mai tânără, Nicoleta Beca, este un înger trimis de Dumnezeu să aibă grijă de el. Maestrul naiului, care a împlinit 80 de ani zilele trecute, este convins că fără soția lui nu ar fi ajuns la această vârstă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca formează un cuplu de aproape 13 ani, iar în 2015 s-au căsătorit. Au fost dintotdeauna discreţi cu viaţa privată şi şi-au ţinut departe de ochii lumii povestea de dragoste. Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca s-au cunoscut la o emisiune TV în anul 2008, pe vremea când „Regele Naiului’ era căsătorit cu franţuzoaica Marie Noelle, de care naistul a divorţat cu scandal, în 2015, după 10 ani de procese, potrivit Click!.


Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungem azi la 80 de ani. Ea este o misionară alături de Gheorghe Zamfir. Ea a fost trimisă de Dumnezeu pentru mine. Să mă oblojească, să aibă grijă de mine. E un înger’, a declarat artistul într-un interviu realizat de Iuliana Tudor la TVR 1.


Iubirea dintre Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca a apărut în paralel cu divorțul. Astfel, abia în 2015 artistul a spus din nou Da’. Ulterior, s-au cununat religios, în februarie 2016, la o biserică din Găești, orașul natal al maestrului.

„Căsătoria a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie', a declarat avocata maestrului la vremea aceea.


Citește și: Cine este Alina Pușcău, concurentă Ferma.E stabilită de 25 de ani în America și a avut o relație cu Vin Diesel

Citește și: Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywood.Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

Citeste si: Detalii neștiute din tinerețea lui Benone Sinulescu. La 82 de ani, artistul clarifică zvonurile despre relația cu Irina Loghin: „Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste’


Divorț cu scandal pentru Gheorghe Zamfir

În 1989, pe când avea 48 de ani, Gheorghe Zamfir o cunoștea pe cea care avea să-i devină soție, Marie Noelle. S-a întâmplat în Franța, în timpul unui concert susținut de maestru. După 5 ani de relație, cei doi au decis să se căsătorească. Mariajul lor a durat 16 ani, iar în 2010 au ajuns la Tribunal, după ce soția sa a introdus cererea de divorț.

Gheorghe Zamfir a fost acuzat de aceasta de maltratare și de infidelitate și astfel maestrul a fost nevoit să-i plătească o sumă uriașă de bani. 5.300 de euro era pensia de întreținere pentru fosta soție. După mai multe apeluri, Gheorghe Zamfir a reușit să scadă această sumă și să-i achite 1.500 de euro lunar, potrivit cancan.ro.


I s-a oferit un castel în Beverly Hills

Gheorghe Zamfir, supranumit „Regele naiului’, a avut concerte pe întreg mapamondul. Artistul a dezvăluit ce onorarii a primit. Luam 10.000 de euro pe concert. Acum doi ani, președintele Kazahstanului mi-a dat 25.000 de euro pe o singură piesă! Era puțin în comparție cu Pavarotti sau Domingo, care ajungeau la 500.000 de euro pe concert! , a mai spus marele naist în emisiunea Irinei Păcurariu.


Deși ar fi putut să locuiască în Beverly Hills, unde i s-a oferit un castel, Gheorghe Zamfir a decis să se reîntoarcă în România, pe meleagurile natale. Gherghe Zamfir și soția lui și-au ales ca reședință o vilă impunătoare, ridicată în ultimii ani de Gheorghe Zamfir, într-o zonă împădurită din apropierea orașului natal, Găești.

Mi s-a oferit un castel pe Beverly Hills și eu am ales să vin înapoi la Găești. Am în curtea mea 24 de caței și șase pisici, erau făcuți praf și i-am luat de pe drum și i-am lipit la loc. Sunt prietenii mei cei mai devotați!’, a dezvăluit marele artist.