Gheorghe Turda are mașină de 50.000 de euro, dar circulă cu transportul în comun: "Am abonament gratuit"

.

Gheorghe Turda are mașină de 50.000 de euro, dar circulă cu troleibuzul! Artistul de muzică populară păstrează mașina pentru concertele din țară, iar în București alege să călătorească lejer, cu transportul în comun. Motivul? Comoditatea, gratuitatea și faptul că poate menține legătura cu fanii săi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Gheorghe Turda nu o duce rău cu banii, dar alege să circule prin oraș cu transportul în comun pentru că are abonament gratuit, iar în felul acesta este și în mijlocul oamenilor care îi iubesc muzica.

Gheorghe Turda circulă cu transportul în comun, deși are mașină de lux

Este imposibil ca cei care circulă cu troleibuzul 66 să nu-l fi întâlnit măcar o dată pe marele artist, care acordă autografe, între două stații.


Dacă, în turnee, Gheorghe Turda este văzut la volanul mașinii sale, în valoare de aproape 50.000 de euro, iată că prin București, unde locuiește, artistul se plimbă cu mijloacele în transport în comun. Pentru marele artist, aceste călătorii reprezintă, susține el, o reală plăcere și relaxare.

‘Da, merg des cu SATB-ul, mă recunoaște lumea în troleibuzul 66 și în tramvaiul 21, îmi cer oamenii autografe. Sunt un om normal, nu-s cu nasul pe sus, îmi place să călătoresc prin mulțime.


Lumea mă întreabă de sănătate, cum am trecut prin pandemie, dacă am activitate muzicală.

Am, da, merg la niște spectacole și la Timișoara, am și un eveniment în familie, la Arad, la o nuntă. Pe SATB am abonament gratuit, căci sunt pensionar. Pe metrou, nu am, plătesc călătoria’, a declarat Gheorghe Turda pentru ego.ro.

Citește și: Cum și-a descoperit „Magicianul Marian Râlea pasiunea pentru actorie:„Cel care m-a influențat foarte mult în alegerea acestei cariere a fost…/ EXCLUSIV


Citește și: De ce nu a devenit actorul Marian Râlea tată:„Asta a fost viața, am fost preocupat…/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie, la 37 de ani.Imagini din vacanță

La spectacole, Gheorghe Turda conduce o mașină de 50.000 de euro

Gheorghe Turda șofează și la 74 de ani, chiar și la drum lung, la spectacolele susținute în afara Bucureștiului:

‘Întotdeauna am avut mașină bună, mai scumpă, nu contează firma, nici nu o zic. Am grijă să am o siguranță pe șosele, nu merg cu orice, la drum lung conduc doar eu, doar când am vreo petrecere, și mai beau un păhărel, îmi iau șofer.


Recent, m-am întors de la Roma, unde am susținut un recital pentru comunitatea românilor, au fost prezenți 3.000 de spectatori.

A fost un eveniment organizat de Ministerul de Externe și de Ambasada Română, a fost acolo și consulul României, a fost un mare succes’, mai spune artistul.


Ce pensie are Gheorghe Turda

Gheorghe Turda a lucrat în urmă cu ani buni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Concret, acesta a ocupat din anul 1999 funcția de șef al Direcției de Cultură. Datorită acestui loc de muncă, solistul a ajuns să câștige bani frumoși lună de lună.

Pensia sa chiar s-a mărit după ce Gheorghe Turda a dat în judecată Ministerul Afacerilor Interne și Casa Națională de Pensii.

Cel din urmă a solicitat mărirea indemnizației cu 50%. Procesul a durat ani buni, dar iată că interpretul a avut câștig de cauză.


Gheorghe Turda are acum o pensie de 1.900 de euro pe lună, adică aproximativ 9.000 de lei. La aceasta se adaugă și alte venituri diverse, iar suma totală se ridică la 2.500 de euro.