Gheorghe Gheorghiu ar petrece o noapte pasională cu Oana Sârbu: "E dulce și specială"

.

Gheorghe Gheorghiu a făcut o dezvăluire despre Oana Sârbu, care l-a lăsat pe Cătălin Măruță cu gura căscată. Artistul a acceptat provocarea sosurilor iuți a lui Măruță și a recunoscut cu cine și-ar dori să petreacă o noapte pasională: Oana Sârbu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Gheorghe Gheorghiu a fost supus unei adevărate provocări, cea a sosurilor iuți. El a fost întrebat cu ce femeie celebră și-ar dori să petreacă o noapte pasională.

Gheorghe Gheorghiu și-ar dori o noapte pasională cu Oana Sârbu

Gheorghe Gheorghiu a mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruță că întotdeauna i-au plăcut femeile și să fie înconjurat de ele. Artistul a acceptat provocarea sosurilor iuți și a fost întrebat cu ce femeie celebră și-ar dori să petreacă o noapte pasională.


Solistul a evidențiat faptul că este însurat, iar acest lucru nu este posibil. Totuși, a numit-o pe Oana Sârbu, celebra actriță din Liceenii, pentru care spune că întotdeauna a avut o mare admirație.

„Oana Sârbu. Este o fată extraordinar de dulce… Are o atitudine, e specială… Mi-a plăcut de ea întotdeauna. Cred că acum află pentru prima dată’, a spus Gheorghe Gheorghiu.

Cătălin Măruță a mers mai departe cu curiozitățile: „Ai fost îndrăgostit de ea?'

După câteva secunde de tăcere, artistul a răspuns: „Și? Mi-a folosit la ceva?!', după care a recunoscut că a plăcut-o mereu pe Oana Sârbu.


Citește și: Văduva lui Benone Sinulescu, dezvăluiri neștiute la patru luni de la moartea artistului: „A fost povară nemeritată

Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj și filtre, la 44 de ani. Imaginea adevărului

Gheorghe Gheorghiu a iubit-o 5 ani pe Anca Țurcașiu

Gheorghe Gheorghiu și Anca Țurcașiu au avut timp de 5 ani o relație de iubire. Solistul a mărturisit că nu i-a fost deloc greu să stea alături de frumoasa actriță și că au petrecut clipe plăcute împreună. Cei doi au format chiar și o trupă muzicală împreună.


Totuși, artistul a trebuit să numească trei defecte ale fostei sale partenere. Astfel, a spus că era narcisistă și că nu-i plăcea să iasă cu prietenii.

„Se iubea prea tare. Când voiam să mergem undeva, la o petrecere cu prietenii, la un grătar, îmi spunea că mai bine să se citească o carte decât să ne întâlnim cu persoanele alea.

Ca să fiu sincer, prea multe defecte nu avea, pe a treia nu o găsesc…Nu se uita la Campionatul Mondial de Fotbal.

Am rămas în relații foarte bune cu Anca. Am fost împreună cinci ani. Au fost niște mici chestii între noi. Am rămas foarte buni prieteni, colegi, ne salutăm’, a declarat Gheorghe Gheorghiu la Măruță.


Cu cine s-a însurat Gheorghe Gheorghiu

Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu s-au căsătorit anul trecut, pe 14 noiembrie, în Statele Unite ale Americii. Evenimentul a ieșit așa cum și-au dorit, iar apropiații le-au fost alături în ziua cea mare. Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu le-au fost nași.


Artistul, în vârstă de 68 de ani, s-a căsătorit cu Gabriela, patroana unui lanț de restaurante cu specific românesc din SUA. Cununia religioasă a avut loc într-o biserică românească din New York, oficiată de preoți români.