Gheboasă vrea să se întoarcă la Survivor 2023, după ce a plecat fără nicio explicație: "Să mă bage înapoi în emisiune și..."

.

Gheboasă vrea să se întoarcă la Survivor și le cere oamenilor să-l voteze. Gheboasă a plecat de la Survivor România 2023. Tânărul nu s-a putut acomoda în junglă și a cerut să meargă acasă. Recent întors în țară, a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță. Spre surprinderea tuturor, le-a spun tuturor că vrea să se întoracă în competiție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Gheboasă vrea să se întoarcă la Survivor 2023. În urmă cu doar câteva zile, Gheboasă a răbufnit la Survivor România 2023, după ce a aflat că publicul l-a votat și urma să rămână în emisiune. La momentul respectiv, cea care a primit cele mai puține voturi a fost Maria Constantin, care a și plecat acasă. În schimb, concurentul a cerut să fie lăsat să plece acasă, întrucât nu se poate adapta la condițiile din junglă.

Nici bine nu a venit în țară, că Gheboasă vrea să revină la Survivor. Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, fostul concurent din echipa Faimoșilor și-a manifestat dorința și le-a cerut oamenilor să-l voteze, dacă vor să-l revadă în show. Iată ce alte declarații a mai făcut tânărul!


Citește și: „Îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau Vica.Mi-era și rușine, ne vedeam unul altuia…’. Gheboasă susține că a plecat de la Survivor 2023 din cauza condițiilor grele

Citește și: Iubita lui Gheboasă, după ce concurentul și-a cerut eliminarea de la Survivor 2023:„Mi-ar fi greu îi spun să stea acolo

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să devină părinți:Eu vreau o păpușă. Acum, ce o să iasă

Citește și: „Urcă la Alex, fără nicio rușine, în lipsa mea’.Ema Uta i-a declarat război Iuliei Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi


Gheboasă vrea să se întoarcă la Survivor 2023

După toata situația pe care a creat-o în junglă, Gheboasă este pregătit să revină la Survivor România 2023. Astăzi, tânărul a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre experiența din Republica Dominicană, dar a ținut să precizeze și motivul pentru care nu a rezistat prima dată în competiție.


‘În cazul în care oamenii își doresc să mă vadă în continuare, puteți să trimiteți mesaje la Survivor România, puteți să faceți tot posibilul să mă bage înapoi în emisiune. Iar dacă reușesc, o să iau 100.000 de mii’, a declarat acesta astăzi în emisiunea La Măruță .


Tânărul a mai vorbit și despre cât de greu i-a fost să se adapteze, însă consideră că acum ar fi mult mai pregătit.

‘Treaba e că oamenii au putut să mă judece doar din canapea, nu au fost lângă mine să vadă ce simt cu adevărat. Am trăit niște emoții pe care nu le-am trăit niciodată. Mă gândeam acasă, simțeam că nu o să mai ies de acolo. Dacă mă duc acolo, acum știu la ce mă duc. Aș rezista dacă vreau, mai spune Gheboasă.

„Eram bun pe traseu'

În încheiere, fostul concurent a recunoscut că era un adversar de temut pe traseu, dar nu a avut suficientă încredere în propria persoană.


Nu mă simțeam bine, am simțit că mi-au luat ceva din mine când mi-au luat telefonul și tigările. Mi-am dat seama că nu mă simțeam deloc bine. Colegilor mei le-a părut rău că am plecat, pentru că eu eram bun pe traseu. Am renunțat pentru că nu am mai avut nici eu încredere în mine. Nu mă mai puteam întoarce înapoi pe insulă’, a povestit Gheboasă, în platoul emisiunii de la PRO TV.

sursă foto- Facebook