Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu au fost în luna de miere. Ce surpriză i-a așteptat în camera de hotel: „E superb”

 Ifrim Georgiana
.

Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu au fost în luna de miere. Pe 2 octombrie, cei doi au devenit soț și soție, nașii de cununie fiind chiar Ileana Sterp și soțul ei. La scurt timp după marele eveniment, proaspeții miri au plecat într-o vacanță, pentru a-și celebra căsătoria. Ajunși la camera de hotel, aceștia au avut parte de o surpriză de proporții. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu sunt împreună de 4 ani și nu se sfiesc să-și facă declarații romantice pe rețelele de socializare. La începutul lunii octombrie, cei doi și-au unit destinele în fața legii și în fața lui Dumnezeu. După nuntă, cei doi soți au plecat în luna de miere, fiind însoțiți și de familiile lor. Aceștia au ales ca destinație Băile Felix și au postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

geta-6geta-6

Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu au fost în luna de miere. După patru ani de relație, cei doi au decis să se căsătorească. Weekend-ul trecut, aceștia au avut parte de o escapadă romantică și au rămas plăcut surprinși de gestul făcut de proprietarii hotelului în care s-au cazat.

Citește și: Cine este Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță Sterp.A canditat pentru funcția de consilier local

Citește și: Mama Geta o atacă dur pe Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, după ce s-a recăsătorit:„Ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori'

Citește și: Horia Moculescu a fost internat în spital. Cum se simte acum:”Cu anul nașterii mă confrunt…”

Citește și: Mircea Badea, reacție dură în scandalul dopajului Simonei Halep:”I-a vârât nevasta lui Mouratoglou în salata de boeuf?”

Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu au fost în luna de miere

Pentru a-și celebra căsătoria, cei doi soți au plecat într-o vacanță la Băile Felix. Aceștia au mers împreună cu toți membrii familiei și au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Ajunși la camera de hotel, mirii au avut parte de o surpriză de proporții.

Știind că s-au căsătorit recent, proprietarii hotelului s-au gândit să-i surprindă pe cei doi. Astfel, camera acestora a fost decorată romantic cu petale de trandafir. Impresionată de acest lucru, Geta Sterp a filmat întregul moment, iar videoclipul a fost postat pe canalul ei de Youtube.

„A doua zi am ajuns direct la Felix, într-o mini lună de miere. Am venit la Felix cu toată familia, două zile așa pe weekend. Ce credeți? Personalul de aici e foarte drăguț, știu că am avut nunta. Uitați cum ne-au așteptat. E superb. Tuși, părăsește zona, aici e doar pentru mine și soțul', a declarat Geta Sterp.

Surpriză pentru mama Geta

Cu toate că a plecat într-o mini lună de miere, sora lui Culiță și-a dorit să îi surprindă și pe cei dragi, așa că ea a plătit tot și pentru Ileana Sterp, Daniel Aloman și fetița lor, pentru mama Geta, dar și pentru alte rude de-ale lor.

„Să îți dea Dumnezeu milioane de euro să ne aduci și de Revelion”, a spus cu umor mama Geta, în vlogul fiicei sale.

Geta Sterp a renunțat la afacerea familiei și s-a apucat de contabilitate

Cu câteva zile înainte de nuntă, Geta a dezvăluit plângând într-un vlog că va renunța la afacerea familiei și va începe un nou drum, alături de soțul ei. Familia Sterp deține o stâna de oi și o turmă de vaci, într-o comună de lângă Hațeg.

„Băiatul acela, el nu are timp să meargă zi de zi la oi că el chiar nu are timp. Ei au o afacere cu lemne, dar Getuța ține oile în continuare. Ea o să vină să ne ajute și la oi, atâta timp cât are ea disponibil, până când o să aibă copii.

Când o să aibă copii cred că lasă tot baltă, se ocupă doar de copii și creșterea lor. Așa mi se pare și normal, când ai copii mici să te ocupi de ei, nu bonă și nu nimeni. Mama e sfântă!

Acuma aleargă și până la mine și mă mai ajută. Noi suntem la 10 kilometri depărtare, vă dați seama că noi de ajutăm unii pe alții că dacă era să se mărite la 120 de kilometri da, era gata, dar fiind aici în ușa casei mereu vine cu tot cu Sebi', a susținut mama Geta, într-un videoclip publicat pe Youtube.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton