Gestul extrem pe care Răzvan Botezatu l-a făcut pentru iubitul său: “Cred că o să leșine când mă vede!”

.

„Mi-am făcut buzele, cred că o să leșine (iubitul lui Răzvan Botezatu, n. red.) când mă vede. Sigur o să îl impresionez și, la o adică, mai explorez și eu viața', a declarat Răzvan Botezatu pentru Wowbiz.

După ce a încheiat socotelile cu televiziunea, Răzvan Botezatu a decis să emigreze în Germania şi, în plus, a recunoscut că este gay. Tânărul a revenit, recent, în Bucureşti pentru a-şi vedea iubitul şi a decis să-l suprindă.


„Am fost agresat atât fizic cât și verbal doar pentru că unii presupuneau că aș fi gay. Am fost împins de multe ori, etichetat și pus la zid. Au fost multe nopți în care am plâns. Observațiile homofobe se fac mereu … „E gay!' – o sentință pe care am auzit-o din nou și din nou, chiar de la oameni apropiați de mine. Și sincer … nu-mi pasa. Cred că sunt liber să iubesc pe cine vreau eu … și cred că nimeni nu are dreptul să judece!’, a mai declarat Răzvan.


„Am hotărât să nu mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual. Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim sunt doar în intimitate, în rest sunt același om. Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund' , a mai spus fostul prezentator TV.