Gestul emoționant făcut de Meghan Markle și Prințul Harry pentru niște copii orbi

În momentul de față, Ducele și Ducesa de Cambridge sunt cei mai iubiți membri ai familiei regale britanice. Recent însă, Meghan Markle și Prințul Harry au făcut un gest care a topit chiar și inimile celor care nu îi simpatizau în mod deosebit!

La începutul acestei săptămâni, Meghan Markle și Prințul Harry au făcut o vizită în Birkenhead, la Hamilton Square, pentru a vizita statuia ridicată în memoria poetului Wilfred Owen, de la moartea căruia s-au împlinit 100 de ani. Cu această ocazie, Ducii de Sussex au fost protagoniștii unui moment extrem de impresionant, petrecut la întâlnirea cu fanii care îi așteptau nerăbdători. Printre cei care au vrut să-i vadă în realitate pe Meghan Markle și Prințul Harry s-a numărat și un grup de copilași orbi. Oricât de cicnic ar suna verbul „a vedea” în această circumstanță, acest lucru s-a întâmplat totuși!


Conform lui Frank Field, un membru local al Parlamentului, Meghan Markle și Prințul Harry, când au ajuns în dreptul copiilor și au realizat care este problema cu care se confruntă, s-au aplecat amândoi, pentru ca micuții să le poată atinge fețele cu mânuțele și, astfel, „să-i vadă”. Apoi, Meghan a primit de la o fetiță o felicitare scrisă în Braille, în timp ce Harry a fost extrem de protector cu o micuță nevăzătoare care se afla lângă el. Întreaga scenă a fost foarte emoționantă, o dovadă în plus că Ducii de Sussex vor fi părinți buni. De altfel, tot atunci Meghan a deconspirat, pentru prima oară, data nașterii primului lor copil.

Roșcovanii l-au așteptat cu nerăbdare pe Prințul Harry.

Meghan Markle va naște la finele lunii aprilie

Recent s-a aflat că nu mai este mult până când Ducesa de Sussex și Prințul Harry vor deveni părinți. În timpul vizitei în Birkenhead, Meghan Markle le-a spus când va naște celor care veniseră să-i vadă pe ea și pe Harry. „Am întrebat-o cum mai merge cu sarcina, iar ea și-a atins burtica și a spus că este în șase luni”, a declarat pentru People o admiratoare a cuplului regal, care a venit să-i vadă pe Meghan și pe William împreună cu fiica ei în vârstă de 4 ani.

Unul dintre cele mai amuzante momente a fost cel în care Prințul Harry a fost întâmpinat de niște admiratori cu o pancartă pe care scria Roșcații uniți, evident cea care i-a furat inima lui Harry și cu care a avut un dialor savuros fiind o micuță roșcovană.

Ulterior, Meghan le-a spus altor fani, strânși în Hamilton Square, că va naște la finele lunii aprilie, iar aceasta este prima declarație, neoficială, a Ducesei de Sussex cu privire la data nașterii. Până acum, singurele informații, extrem de seci, au venit de la Palatul Kensington, care anunța, în luna octombrie, că Meghan „așteaptă un copil în primăvara lui 2019…

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton