Georgiana Lupu, săracă lipită după Survivor: "Muncesc cu ziua, dar sunt mulți rasiști"

.

Georgiana Lupu nu a plecat acasă cu premiul cel mare de la Survivor, iar banii pe care i-a câștigat în Dominicană i-a cheltuit imediat. Tânăra își câștigă cu greu traiul zilnic, este nevoită să se împrumute de bani pe la cunoscuți și spune că nu reușește să se angajeze pentru că a dat numai peste rasiști.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine ar fi crezut că Georgiana Lupu se scaldă în bani odată ce a apărut la TV se înșală! Tânăra are o poveste de viață extrem de tristă și chiar dacă a apărut prima dată la iUmor și mai apoi la Survivor, nu multe s-au schimbat pentru ea. Nici măcar celebritatea câștigată în urma aparițiilor TV nu o ajută să-și găsească un loc de muncă și este nevoită să trăiască de pe o zi pe alta.


Din fericire pentru ea, are unde locui, după ce a primit cadou o garsonieră, însă grijile zilnice o copleșeșc și îi este extrem de greu să trăiască din mărunțiș.

„Banii câștigași la Survivor i-am investit în mobilă pentru că am primit o garsonieră de la primărie, însă era goală. Și am avut și câteva datorii. S-au dus foarte repede. Am mai ajutat câțiva copilași, cum am zis, cu anumite pachete, haine, dulciuri. Copii care au crescut fără mamă, fără tată… pentru că n-am uitat de unde am plecat și n-o să uit niciodată', a declarat Georgiana Lupu pentru ciao.ro.


Georgiana Lupu spune că nu are un venit stabil și zilnic trebuie să caute o sursă de venit: „Trăiesc așa… mai lucrez cu ziua, mai împrumut bani'.

„Mă mai duc la vecini, la prieteni să-i ajut cu diverse lucruri. Azi spăl un covor, mâine culeg o găleată cu vișine sau cireșe… poimâine mut o mobilă… lumea are treabă, acum, pe timp de vară se adună praful în case, mulți fac curățenie generală', a mai spus Georgiana Lupu.

Citește și: Băiatul cuplului Valentina Pelinei – Cristi Borcea a împlinit 5 ani.


Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:

Citește și: Drama actriței Anca Dinicu, alias Gina Felea din Băieți de Oraș:

Mesajul Georgianei Lupu pentru Zanni, după ce a câștigat Survivor

Georgiana îl felicită pe Zanni pentru marele premiu, pentru că are o poveste de viață asemănătoare cu a ei, respectiv ambii au crescut în case de copii, fără părinți. Însă, speranța tinerei este ca banii aceștia să-i aducă lui Zanni și mai mult respect pentru femei.


„A fost o poveste asemănătoare cu a mea, viața lui, să zicem, în mare. Nu e chiar ca a mea că eu am trecut prin mai multe greutăți decât el, de o mie de ori, 100%. Mă bucur că a câștigat cineva care avea nevoie de bani. Asta contează foarte mult. Sper să realizeze și să învețe să respecte o femeie. Eu n-am suportat niciodată o persoană care jignește o femeie', a mai spus Georgiana pentru Ciao.

„Eu știu cum e. Nu e usor să nu ai pe nimeni, să crești fără mamă, fără tată și să te descurci în lumea asta rea', crede tânăra.


Georgiana Lupu de la Survivor s-a născut în pușcărie

Georgiana Lupu nu și-a cunoscut tatăl, însă spune că îl iubește. În vârstă de 24 de ani, Georgiana a povestit că mama sa a fost prinsă de către oamenii legii în timp ce fura mâncare, acesta fiind motivul principal pentru care a ajuns după gratii timp de șase luni. 


A crescut într-un orfelinat și a fost lipsită de șansa de a fi adoptată de către o familie. Și-a cunoscut mama naturală la vârsta de opt ani, iar pe tatăl ei, niciodată.

Mama a abandonat-o la naștere și a ajuns la Protecția Copilului de la
Bacău și a luptat mult pentru a-și cunoaște tatăl. În cele din urmă, i-a
cerut ajutorul mamei sale, însă, femeia a refuzat-o.