Georgiana Lobonț și soțul ei s-au împăcat. Cum s-au fotografiat, după anunțul divorțului: "Amintiri superbe..."

.

Georgiana Lobonț și soțul ei s-au împăcat. Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, s-au împăcat, la câteva zile de la anunțul divorțului. Artista a postat mai multe imagini din vacanță, unde apare în ipostaze tandre alături de partenerul ei. Iată și ce mesaj a transmis!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Încurcate sunt căile iubirii! Dacă în urmă cu doar câteva zile s-a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, divorțează, acum au apărut imagini cu cei doi din vacanță. Și nu orice fel de fotografii, ci unele în care aceștia se sărută, fapt care demonstrează faptul că au reușit să treacă peste problemele din cuplu și să-și mai acorde o șansă.

Mai exact, pe contul de socializare al artistei, au apărut mai multe poze cu Georgiana, soțul ei și cei doi copii. Aceștia se distrează de minune în vacanța din Maldive și nici nu ai spune că, în urmă cu doar câteva zile, se vorbea despre divorț.


Citește și: Drama prin care a trecut Georgiana Lobonț la 24 de ani:’Mi-a dat o veste dureroasă, picasem într-o depresie’

Citește și: Cum s-au filmat Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, după anunțul divorțului dintre artistă și Rareș Ciciovan: „Nașa și finul’

Citește și: Ce probleme a avut Ruby, după ce și-a mărit sânii:„Mi s-a desfăcut operația. Aveam crăpătură, nici eu nu mă puteam uita

Georgiana Lobonț și soțul ei s-au împăcat

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au fost la un pas de divorț, asta după ce soțul artistei a declarat că situația dintre ei nu mai este deloc roz. Situația era cu atât mai neașteptată, întrucât aceștia se aflau împreună în vacanță, în Maldive.


Ei bine, cei doi părinți s-au împăcat, iar dovada stă în imaginile apărute pe rețelele sociale, în care artista își sărută soțul.

'Chiar avem amintiri superbe din această vacanță! Mulțumim, Doamne, pentru tot!', este mesajul atașat lângă fotografiile postate.


Rareș Ciciovan anunța că divorțează de Georgiana Lobonț

Rareș Ciciovan anunța că relația cu soția lui a ajuns la final și că nu mai există cale de împăcare între ei.

‘Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu.


Și la mine par foarte afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie. Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu. Eu nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce? (…) Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică. Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum, astăzi, e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență‘, a declarat soțul Georgianei Lobonț.

sursă foto- Instagram